Izsludināts Ventspils jauniešu projektu finansēšanas konkurss. Projekti jāiesniedz līdz 26.aprīlim

Aicinām visus ieinteresētos konkursa dalībniekus uz informatīvo pasākumu šā gada 12. aprīlī, plkst. 17:30 Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13, par Ventspils jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursu.

Tiek izsludināta Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu 2016. gada finansēšanas konkursa II kārta.

Hey, jaunieti! Labā ziņa tieši Tev – reāla iespēja iegūt finansējumu savas idejas īstenošanai.

Ja esi gatavs radīt un īstenot jaunas idejas, tad piedalies projektu konkursā un īsteno savu ieceri. Aicinām pieteikt projektus, kuri veicinātu jauniešu aktīvu dalību sabiedriskajā dzīvē, aktīvi, radoši un lietderīgi pavadīt brīvo laiku un dos iespēju pilnveidoties un iegūt jaunu pieredzi.

Viss, kas Tev jādara – jāiepazīstas ar projektu konkursa nolikumu, jāaizpilda pieteikuma veidlapa un pielikumi.

Līdz šī gada 26. aprīlim plkst. 17.00 pieteikumus jāiesniedz Ventspils pilsētas domes Kultūras centrā. Konkursa nolikums un sīkāka informācija Ventspils Kultūras centra mājas lapā.

Paredzamā līgumu izpildes vieta un laiks: Ventspils pilsēta no 2016. gada 1. janvāra līdz 2016. gada 31. decembrim.

Tā kā 2015. gadā konkursa nolikumā tika veiktas izmaiņas, tad aicinām visus ieinteresētos konkursa dalībniekus uz informatīvo pasākumu šā gada 12. aprīlī, plkst. 17:30 Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13, par Ventspils jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursu.

Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursa I kārtā tika iesniegti 11 dažādi projekti, to iesniedzēji – nevalstiskās organizācijas, kultūras un izglītības iestādes, privātpersonas. Tika atbalstīti 8 projekti par kopējo summu 7425,00 EUR.

Atbalstītos projektus skatīt  spiežot šeit.