„Otrā Elpa” izsludina pieteikšanos 3’000 eiro finansējuma konkursam sociālo pakalpojumu projektu īstenošanai.

Labdarības veikali un fonds "Otrā Elpa" izsludina sociālo projektu konkursu, kura uzvarētājam būs iespēja iegūt līdz 3000 eiro atbalsta finansējumu projekta īstenošanai. Konkursa mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu Latvijā reģistrētām biedrībām un nodibinājumiem, kā arī citām juridiskām personām, kuru darbības mērķis ir sniegt sociālo palīdzību vietējās kopienas iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanai.

„Otrā Elpa” pārstāve Zane Priedīte stāsta: „Mēs aicinām atsaukties ne tikai Rīgā, bet arī visos Latvijas reģionos reģistrētas organizācijas, kas dažādos veidos rūpējas par valsts maznodrošināto iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanu. Tas ir galvenais šī konkursa un „Otrās Elpas” mērķis ilgtermiņā. Konkursā iegūto finansējumu būs iespējams izmantot dažādiem mērķiem – organizācijas telpu labiekārtošanai, aprīkošanai, inventāram; mūžizglītības programmām un pasākumiem, kuri vērsti uz iegūto zināšanu pielietošanu praksē, kā arī citām aktivitātēm”.

Iesniegto projektu vērtēšana notiks divās kārtās. Laika posmā no 2. līdz 16. martam tiks veikta to atlase un vērtēšana, izvirzot trīs spēcīgākos projektus balsošanai. Otrā konkursa kārta norisināsies no 16. marta līdz 18. aprīlim – konkursa uzvarētājs tiks noteikts saskaņā ar labdarības veikalu „Otrā Elpa” pircēju balsojumu. Par katru pirkumu virs 1 eiro pircējs saņems vienu Otrās Elpas kuponu, kurš darbosies kā balsošanas žetons.

Projektu konkursa nolikums un pieteikuma anketa ir pieejama mājas lapā www.otraelpa.lv, pieteikumus iespējams iesniegt līdz 2015. gada 2. martam. 

Par labdarības organizāciju „Otrā Elpa”


Labdarības veikali „Otrā Elpa” atrodas Rīgā – Marijas ielā 13 (Berga Bazārā) un Stabu ielā 35, kā arī Liepājā, Graudu ielā 31/33. Veikali ir veids, kā piesaistīt nepieciešamos līdzekļus labdarības projektu atbalstam un īstenošanai. 2014. gadā. „Otrā Elpa”, pateicoties ziedotāju atbalstam un pircēju aktivitātei, mantiski ir ziedojusi vairāk kā 202 tūkstošus apģērbu, apavu un citu labu mantu, savukārt finansiāli ziedoti 7 704.86 eiro.

 

Papildus informācija:

Zane Priedīte

„Otrā Elpa” vadītāja

Epasts: [email protected]

Tālrunis: 26463181

plak_3000_web