Aicinājums piedalīties apmācībās “Get Out”

summerrocks

Piedāvājums jaunatnes darbiniekiem, NVO darbiniekiem un brīvprātīgajiem, sociālajiem darbiniekiem, skolotājiem – iespēja piedalīties apmācībās “Get Out” par brīvdabas (outdoor) metodēm, kā rīku, lai uzlabotu jauniešu sociālās prasmes.

Zemgales NVO centrs sadarbībā ar organizācijām no Jordānijas, Ēģiptes un Rumānijas organizē apmācības “Get Out” ar mērķi attīstīt un pilnveidot jaunatnes darbinieku prasmes izmantot brīvdabas (outdoor) metodes ikdienas darbā ar jauniešiem, kā rīku, kas palīdzētu uzlabot jauniešu sociālās prasmes (prasmes darboties komandā, līderības prasmes utt.), kā arī veicināt dialogu starp Eiropu un Tuvajiem Austrumiem.

Apmācībās piedalīsies dalībnieki no Rumānijas, Jordānijas, Ēģiptes un Latvijas, un tās vadīs treneri, ar lielu pieredzi neformālajā izglītībā un āra dzīves aktivitāšu plānošanā un īstenošanā.

Apmācību laiks un vieta: š.g. 17.-26.septembris, Ventspils novada Ziru pagasts. Dzīvošana viesu namā, vienu nakti dalībnieki nakšņos brīvā dabā.

Prasības dalībniekiem: vecums vismaz 18 gadi, labas angļu valodas prasmes, pieredze jaunatnes darbā (brīvprātīgs vai algots darbs), interese par brīvdabas aktivitātēm un aktīvu dzīvesveidu, vēlme pēc apmācībām īstenot brīvdabas aktivitātes Latvijā.

Pieteikuma anketu aizpildi šeit (līdz 5.09.2014.):  anketa

Ja rodas jautājumi, ja nepieciešama papildu informācija, raksti-  [email protected] vai zvani – t. 26424291

Projektu atbalsta ES programma “Erasmus+”