Aicina pieteikties brīvprātīgos šovasar gaidāmajiem XXV Vispārējiem latviešu Dziesmu un XV Deju svētkiem

Ventspils Kultūras centrs aicina pieteikties brīvprātīgos darbiniekus šovasar gaidāmajiem XXV Vispārējiem latviešu Dziesmu un XV Deju svētkiem.

XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki notiks Rīgā no 2013. gada 30. jūnija līdz 7. jūlijam. Svētkiem gatavojās 3277 mākslinieciskie kolektīvi, kas aptver 40 000 dalībnieku no visas Latvijas. Ikviena liela kultūras pasākuma neatņemama sastāvdaļa ir brīvprātīgie. Šajos svētkos paredzēts nodarbināt 400 brīvprātīgo.

Arī Ventspils jauniešiem tiek dota iespēja pieteikties par brīvprātīgo palīgu lielajā vasaras notikumā. Brīvprātīgo mērķauditorija ir dažāda vecuma cilvēki, kuri šajos svētkos tieši nav iesaistīti. Potenciālajiem brīvprātīgajiem jāpiesakās rakstot uz e-pastu[email protected] (vārds, uzvārds, vecums telefona numurs) līdz 2013. gada 19. aprīlim.

27. aprīlī plkst.17.00 Ventspilī notiks koru skate, kuras laikā notiks divu stundu gara jauniešu apmācība, kuras ietvaros noritēs arī individuālas pārrunas. No potenciālajiem kandidātiem pēc individuālām pārrunām tiks atlasīti 5 brīvprātīgie palīgi.

Pieci izvēlētie brīvprātīgi uz visu XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku laiku (30.06. – 07.07.) dosies uz Rīgu, kur brīvprātīgajiem tiks nodrošinātas naktsmītnes un ēdināšana. Visu svētku laiku brīvprātīgie uzturēsies Rīgā un aktīvi darbosies koordinētās brīvprātīgo misijās.

Ja Tevi tas interesē, PIESAKIES!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *