Konkurss jauniešiem “Pamani Pilsētu”

Ir izsludināts konkurss “Pamani Pilsētu”, kurā jaunieši no visas Latvijas var attīstīt savu radošumu un iepazīt pilsētvidi no jauna skatu punkta. Lai piedalītos konkursā, jaunietim ir jāuzņem fotogrāfija, kurā attēlota ielu māksla kādā no Latvijas pilsētām un jāizveido neliels apraksts. Konkursa darbu iesniegšanas termiņš ir līdz 25.10.2020.

Konkursa mērķis ir veicināt jauniešu radošumu un mobilititātes iespējas, iepazīstot pilsētvidi caur ielu mākslu no cita skatu punkta. Konkursā aicināti piedalīties Latvijas jaunieši, vecumā no 13 līdz 30 gadiem, kuri vēlas attīstīt savu radošumu un iepazīt pilsētvidi caur fotogrāfijām un stāstiem, kā arī laimēt vērtīgas balvas.

Konkursa darbs ir jauniešu uzņemtas fotogrāfijas, kurās attēlota ielu māksla (grafiti vai zīmējums uz sienas) kādā no Latvijas pilsētām, kopā ar nelielu aprakstu par šī mākslas objekta nozīmi, dalībnieka asociācijām vai tā atrašanas piedzīvojumu. Katrs dalībnieks konkursam var iesniegt ne vairāk kā 3 fotogrāfijas ar aprakstiem.

Konkursa darbu iesniegšana notiek elektroniski, aizpildot pieteikuma formu https://ej.uz/konkursspamanipilsetu līdz 25.10.2020.

Iesniegtos darbus izvērtēs konkursa komisija un laika posmā no 27.10.2020. līdz 30.10.2020. tiks organizēts arī publiskais balsojums tiešsaistē – www.instagram.com/jsbambuss. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 31.10.2020. konkursa noslēguma pasākumā tiešsaistē.

Konkursa nolikums.
Papildus informācija, rakstot sociālajos tīklos un uz [email protected] vai pa tālruni 26808042. Konkursu organizē Eurodesk Latvija informatīvā tīkla koordinators Nodibinājumu “Baltijas Reģionālais fonds” sadarbībā ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru “Time To Move “ kampaņas ietvaros.