Pievienojies „Jaunajiem korespondentiem” – pulciņa “Jauni korespondenti” publikācija

Otrdienās no plkst. 15.30 līdz 17.30 Ventspils Jaunrades nama 204.kab. notiek jauno korespondentu pulciņš. Ja esi vecumā no 13 līdz 25 gadiem un, ja Tev interesē intervēt cilvēkus, veidot rakstus un nebaida publicitāte, tad pievienojies komandai. Iespējams, šis pulciņš palīdzēs sevi pilnveidot un atklāt sevī ko jaunu.

Lai arī pulciņš pastāv samērā nesen, padarīts jau ir daudz darba. Pagājušā gada laikā tika publicēti vairāk kā desmit raksti, tie bija par dažādiem jauniešu uzņēmumiem un drīzumā  gaidāmu pasākumu apraksti. Raksti tika publicēti facebook lapā „Jaunie korespondenti”, Ventspils Izglītības pārvaldes un Ventspils Jaunrades nama mājas lapās un portālos: www.jauniesi.ventspils.lv, www.ventasbalss.lv un www.ventspils.lv

Jaunajiem dalībniekiem nav jābaidās mēģināt, jo darbs notiek komandā, kopā tiek gatavoti jautājumi intervijām, veidoti raksti, intervēti cilvēki, plānotas turpmākās publikācijas. Ja pulciņa dalībnieks jūtas pašpārliecināts, tad viņš var rakstīt savu publikāciju individuāli, iepriekš saskaņojot tēmu ar skolotāju. Pēc tam publikācijas tiks izskatītas, pārrunātas un, ja nepieciešams, izlabotas kādas nianses.
Pulciņa dalībnieki un skolotāja aicina pievienoties nodarbībām, satikt savus domubiedrus un kopā realizēt idejas!

Publikāciju sagatavoja:
Ventspils Jaunrades nama
Pulciņa ”Jaunie korespondenti” dalībnieces