Īstermiņa brīvprātīgais darbs Valmierā 1.jūlijs līdz 4.augusts! Piesakies līdz 13.jūnijam!

Valmieras novada fonds aicina 2 Latvijas jauniešus iesaistīties 5 nedēļu garā starptautiskā Eiropas Solidaritātes korpusa brīvprātīgā darba projektā Valmierā kopā ar jauniešiem gan no Eiropas, gan ārpus tās. 

Projekts norisināsies no 1. jūlija  līdz 4. augustam Valmierā un iesaistīs 10 īstermiņa ārzemju brīvprātīgos, 2 Latvijas jauniešus, 5 VNF ilgtermiņa brīvprātīgos un vairākus Valmieras vietējos aktīvistus. Kopā projekta aktivitātēs tiks pārstāvētas vismaz 12 valstis- Latvija, Krievija, Azerbaidžāna, Turcija, Gruzija, Polija, Rumānija, Spānija, Bosnija un Hercegovina, Moldova, Čehija, Vācija u.c.

Projekta laikā tiks īstenota finanšu piesaistes aktivitāte "Aklais randiņš ar grāmatu", dažādas starpkultūru aktivitātes gan Valmierā, gan tās apkārtnē, kā arī palīdzēšana Valmierā notiekošajos pasākumos un vairāku vietējo organizāciju ikdienas darbos, iepazīstot visdažādākās jomas un prasmes. 

Jauniešu uzturēšanās, ēdināšanas, ceļa izmaksas sedz Eiropas Solidaritātes korpusa programma. Tiks nodrošināta arī kabatas nauda. Var teikt, ka iespējams Tavs labākais šīs vasaras piedzīvojums pilnībā atmaksāts! 

Tā ir lieliska iespēja pavadīt 5 nedēļas tālāk no mājām, bet tomēr Latvijā, iepazīstot citu zemju kultūru, brīvprātīgo darbu, jauniešu aktivitātes Valmierā, attīstot gan komunikācijas prasmes, gan dažādas citas. 

Vairāk informācijas infopakā pielikumā vai šeit. 

Piesakies līdz 13. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu šeit! 

Tiekamies Valmierā!