Piedalies Eiropas Jauniešu parlamenta 31.reģionālajā konferencē, piesakies līdz 26.maijam!

  • Esi sapņojis diskutēt par Eiropā aktuālām problēmām?
  • Gribi satikt jaunus cilvēkus no visas Eiropas?
  • Vēlies uzlabot savas angļu valodas zināšanas?

Ja uz vismaz vienu no šiem jautājumiem atbildēji ar ‘‘jā’’, tad Eiropas Jauniešu parlamenta 31.reģionālā konference, kas norisināsies no 14. līdz 16.jūnijam Valmierā, ir pasākums, kur Tev jāpiedalās!

Kas ir Eiropas Jauniešu parlaments?
Eiropas Jauniešu parlaments ir fantastiska iespēja ikkatram jaunietim vecumā no 16 līdz 25 gadiem debatēt par Eiropā aktuālām problēmām, satikt savus domubiedrus, iemācīties uzklausīt un pieņemt citu uzskatus, kā arī apgūt kompromisu meklēšanas mākslu.

Kāpēc ir vērts doties uz EJP 31.reģionālo sesiju?
3 dienu pieredze, kas tiks gūta Valmierā, būs neaizmirstama ikvienam tās dalībniekam. Sesijas tēma ir ‘‘Pretstati kā ceļš uz līdzsvaru’’, kas plāno apvienot ambīcijas radīšanu ar zināšanu gūšanu un kontaktu radīšanu. Papildus akadēmiskajam darbam ikviens sesijas dalībnieks būs aicināts piedalīties vakara pasākumos, lai labāk iepazītu viens otru, kā arī ekspertu darbnīcās, kurās jaunieši tiks ne tikai iedvesmoti atrast sabiedrībai un sev noderīgas nodarbošanās, bet arī aktualizētas jauniešiem būtiskas problēmas.

Ja Tevi šis pasākums interesē http://ej.uz/ejp_2019, piesakies līdz 26.maijam un tiekamies grandiozākajā šīs vasaras pasākumā Valmierā!