Radio pieci.lv viesojās Ventspilī! Fotoatskats!

Pieci.lv rīta komand 28. martā ciemojās Ventspils Jauniešu mājā, lai iepazītinātu jauniešus un netikai, ar sevi un sava darba specifiku. 

Visi atklāja, ka šis darbs viņiem ir ļoti mīļš un viņi uzskata, ka darba labu darbu, modinot cilvēkus ar interesantām ziņām un mūziku. 

Atklāja, ka maratona "Dod pieci" laikā visi radio iesaistītie cilvēki ir kā viena liela ģimene, kas strādā, ēd, darbojas, guļ kopā, lai sasniegtu cēlu mērķi.

"Šī gada maratons ir bijis pats jaudīgākais DOD PIECI! vēsturē, izraisot lielu rezonansi mūsu līdzcilvēkos. Tieši diskusijas, kas radās par DOD PIECI! tēmu, ir pats svarīgākais – ledus ir salauzts."

DOD PIECI! komanda

Labdarības maratonā "Dod pieci!" šogad saziedoti 120 046 eiro, kas caur Ziedot.lv un “Plecs” tiks novirzīti bezmaksas jauno vecāku atbalsta un mācību programmas izveidošanai un ieviešanai visā Latvijā. Trīs dīdžeji – Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Marta Grigale pēc 148 stundu tiešraides ētera, kurā atskaņoja tikai ziedotāju izvēlētu mūziku, ir pametuši stikla studiju.

Foto meklē: Ventspils jauniešu māja FB lapā, portālā ventspils.lv un ventasbalss.lv

Pieci.lv tiešraidi no Ventspils, kurā tiek runāts ar tādiem cilvēkiem kā Ed Rallidae, Ozols, BK "Ventspils" sportistiem, Ventspils Tehnikuma direktori, Biznesa inkubatora vadītājs un vēl citi, maklē viņu FB kontā https://www.facebook.com/piecilv/