Pagarināta pieteikšanās Ventspils Jauniešu gada balvai 2019 „9 personības”!

Ventspils skolu Prezidentu klubs arī šogad ir uzņēmies iniciatīvu organizēt pasākumu “Ventspils Jauniešu gada balva 2019 „9 personības””. Tā mērķis ir apzināt un godināt Ventspils pilsētas aktīvākos jauniešus, jauniešu neformālās un formālās organizācijas, jauniešu atbalstītājus un veiksmīgāko skolēnu mācību uzņēmumu.

Lai palielinātu konkurenci un iedrošinātu vēl citus, organizatori līdz 22.aprīlim ir pagarinājuši balvas pretendentu izvirzīšanu. Lai to izdarītu, ir jāaizpilda pieteikuma anketa. Anketa un arī nolikums pieejams internetā šeit.

Pavisam Jauniešu gada balva tiks pasniegta 9 nominācijās: „Gada aktīvists”, „Gada biznesa haizivs”, „Gada darba rūķi”, „Gada atbalsts”, „Gada melodija”, „Gada atlēts”, „Gada daiļrade”, „Gada zinātājs” un „Gada dzīvīgums”.

Gada balvas konkurss notiek divās kārtās. Pirmā ir anketu iesniegšana, kurā pretendentus nominācijām var izvirzīt ikviens, par kādu nominācijai atbilstošu personu vai par sevi. Nominācijām var kandidēt jaunieši vecumā no 13 līdz 30 gadiem, bet nominācijā „Gada atbalsts” vecuma ierobežojums nav noteikts. Otrajā kārtā konkursa žūrija izvērtē iesniegtās kandidatūras un izvēlas uzvarētājus.

Atgādinām 2018. gadā pasniegto Jauniešu gada balvu ieguvējus:

  • Gada zinītis – Matīss Mirošņikovs, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas skolnieks
  • Gada daiļrade – Marta Fogele, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas skolniece
  • Gada gavile – Mārtiņš Makreckis (DJ Makree)
  • Gada melodija – Terēza Tīrmane, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas skolniece
  • Gada biznesa haizivs – SMU “BVL”, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas skolēnu mācību uzņēmums
  • Gada atlēts – Raimonds Martinovskis, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas skolnieks
  • Gada darba rūķi – Jaunie korespondenti, Ventspils Jaunrades nama pulciņš
  • Gada atbalsts – Santa Vīkele, Ventspils 4.vidusskolas un Ventspils Pārventas pamatskolas direktoru vietniece
  • Gada aktīvists – Sandis Mārtiņš Caune, Ventspils 4.vidusskolas skolēns

Ventspils Jauniešu gada balvas svinīgā ceremonija norisināsies 9.maijā Ventspils Jaunrades namā. Pasākuma norisi finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

 

Pasākuma organizatori ir Ventspils skolu Prezidentu klubs, kurā apvienojušies Ventspils izglītības iestāžu skolēnu pašpārvalžu līderi.