SSE Riga turpina pieņemt pieteikumus dalībai programmā „Jauno līderu akadēmija / Future Leaders Academy 2019” līdz 25.martam

Future Leaders Academy 2019

(Jauno Līderu Akadēmija 2019)

SSE Riga turpina pieņemt pieteikumus dalībai programmā „Jauno līderu akadēmija / Future Leaders Academy 2019” līdz 2019.gada 25.martam.  Pieteikuma anketa pieejama šeit: http://registration.sseriga.edu/future-leaders-academy-2019

Vairāk informācijas latviski, un iespējas sekot FLA 2019 ziņām šeit:  https://www.facebook.com/SSERigaFLA/

Programmas mērķis ir izglītot, iedvesmot un attīstīt jaunos, potenciālos Latvijas politiķus un sabiedrības līderus vecumā no 18 līdz 27 gadiem, kā arī dot iespēju uzstāties sarunu festivālā „LAMPA”.  Ja esi sociāli aktīvs, ja saisti savu nākotni ar Latvijas un pasaules attīstību, gribi iepazīties ar līdzīgi domājošiem jauniešiem un ekspertiem, kā arī esi gatavs pilnveidot savas līderības un komunikācijas prasmes – tad mēs gaidām tieši Tevi!

Programmas ietvaros tās dalībniekiem būs iespējas arī tikties un diskutēt ar Latvijas labākajiem žurnālistiem, politiķiem un sabiedrības līderiem.

Dalībai programmā tiks izvēlēti 15-20 Latvijā dzīvojoši jaunieši.  Dalībnieku piedalīšanos programmā apmaksā Zviedrijas vēstniecība Latvijā ar Zviedru institūta atbalstu. Dalībniekiem no Latvijas reģioniem tiks kompensēti arī transporta izdevumi un nodrošinātas naktsmājas viesnīca „Clarion Collection Hotel Valdemārs” Rīgā.

Programmas pamata darba valoda ir latviešu ar atsevišķām lekcijām angļu valodā.

Programmas pamatdarbība norisināsies Rīgas Ekonomikas augstskolā / Stockholm School of Economics in Riga (SSE Riga), Strēlnieku ielā 4a, Rīgā.

Programmas norises datumi un tēmas*:

  • 10.-12.maijs -Argumentācija un kritiskā domāšana/ Lietišķā etiķete;
  • 24.-26.maijs – Politikas līmeņi un ideoloģija / Publiskā runa;
  • 7.-9.jūnijs – Ekonomika un labklājība / Ķermeņa valoda;
  • 14.-16.jūnijs – Globalizācijas izaicinājumi / Saskarsme ar medijiem;
  • 28. -30.jūnijs– Izbraukums uz sarunu festivālu LAMPA.

 

  •    Piektdienās – no plkst. 17:00 līdz 21:30 (izņemot 10.05 un 28.06, kad paredzēta palikšana pa nakti viesnīcā);
  •    Sestdienās – no plkst. 09:30 līdz 17:00 (izņemot 29.06, kad paredzēta palikšana pa nakti viesnīcā);
  •    Svētdienās – no plkst. 09:30 līdz 15:00.

* Programmas dalībniekiem obligāti ir jābūt pieejamiem visos datumos, izņemot pēkšņus vai objektīvi attaisnojošus iemeslus kādā no datumiem.

Pieteikties dalībai programmā var līdz 2019. gada 25. martam. Atbilde par dalību tiks sniegta līdz 2019.gada aprīļa vidum.  Pieteikumam obligāti ir jāpievieno motivācijas video (maksimālais garums 2 minūtes).  Pieteikuma anketa šeit:  https://www.sseriga.edu/future-leaders-academy