Biznesa rīts ar Ati Mertenu: Solis Ilgtspējīgā uzņēmējdarbībā 27.februārī!

Nodarboties ar uzņēmējdarbību nozīmē piekopt negodīgu praksi; bez naudas uzņēmējdarbību uzsākt nav iespējams; mūsdienās nav vērts neko uzsākt, jo visas nišas ir aizpildītas – šādus un citus apgalvojumus ikdienā dzirdam ne retu reizi, bet vai tā ir patiesība?

Un vai teorija par uzņēmējdarbību atbilst praksei? Kā mainās dzīve, no algota darbinieka kļūstot par uzņēmēju? Šos un citus jautājumus apskatīs uzņēmējs Atis Mertens, kuram ir ilgu gadu pieredze tādos uzņēmumos kā GE Money, Nordea, Swedbank, bet šobrīd aktīvi strādā pie pūļa finansējuma (angļu: crowdfunding) platformas projektubanka.lv.

Seminārā viesosies arī divu pašmāju uzņēmumu pārstāvji, kuri dalīsies savos pieredzes stāstos, pastāstot, kā un kāpēc uzsākuši savu darbību. Dainis Briedis ir HippoCampus ekskursiju kuģīša kapteinis, kura dzīve jau no laika gala saistījusies ar jūru. Tāpat sagaidīsim “BurgerBārs” un “Cali Bārs”, kuri iekarojuši vietējo iedzīvotāju sirdis, dibinātāju Arturu Raževski.

Pēc semināra atnācēji aicināti doties uz SIA “Užavas alus”, kur Irēna Pumpura pastāstīs par alus darītavas vēsturi, alus darīšanu un uzņēmuma nākotnes iecerēm.

Seminārs ir BEZMAKSAS!

Pieteikuma anketu meklējiet ej.uz/BiznesaRits2702