Akcija „Atgūsim 100 grāmatas” Ventspils bibliotēkā, atdod grāmatas nemaksājot kavējuma naudu!

Ventspils bibliotēka tiem lasītājiem, kuri ikdienas steigā piemirsuši laikā nodot grāmatas vai citus bibliotēkas materiālus, rīko vienas dienas akciju „Atgūsim 100 grāmatas”.

Akcija norisināsies 16. novembrī visās Ventspils bibliotēkas struktūrvienībās un tās laikā nebūs jāmaksā kavējuma nauda.

Ventspils bibliotēka akciju organizē, lai mudinātu bibliotēkas lasītājus atnest termiņā nenodotās grāmatas un materiālus. Tos var atstāt arī grāmatu nodošanas kastēs pie Pārventas, Galvenās un Bērnu bibliotēkas.

Atgādinām, ka grāmatu un citu materiālu izmantošanas termiņu iespējams pagarināt ne tikai ierodoties bibliotēkā, bet arī telefoniski vai ar autorizācijas rīkiem bibliotēkas tīmekļa vietnē www.biblioteka.ventspils.lv . Reģistrēti bibliotēkas lasītāji autorizācijas rīkus (lietotājvārdu un paroli) var saņemt bibliotēkā un turpmāk paši, neizejot no mājas, elektroniskajā katalogā ērti pagarināt grāmatu nodošanas termiņu. Ar autorizācijas rīkiem elektroniskajā katalogā ir iespējams arī pasūtīt un rezervēt grāmatas, kā arī attālināti izmantot bibliotēkā abonētās datubāzes EBSCO (žurnālu raksti, e-grāmatas angļu valodā), BRITANNICA un LETONIKA.

Tomēr, ja ir gadījies aizkavēties ar grāmatu vai citu materiālu atdošanu bibliotēkā, aicinām izmantot iespēju un to izdarīt 16. novembrī akcijas „Atgūsim 100 grāmatas” ietvaros, nemaksājot kavējuma naudu.

Akcija norisināsies visās Ventspils bibliotēkas struktūrvienībās – Galvenajā, Bērnu, Pārventas, Gāliņciema, Augstskolas bibliotēkās un Ārējās izsniegšanas punktā Ventspils slimnīcā.

Jāpiebilst, ka šādas akcijas šajā gadā vairs netiks rīkotas! Izmanto iespēju!