Aicina Ventspils skolēnus piedalīties konkursā “Mana pilsēta – manas mājas!”

Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina visus Ventspils vispārizglītojošo skolu 1.-12. klašu audzēkņus piedalīties zīmēšanas konkursā “Mana pilsēta – manas mājas!”.

Esi labākais un brauc ar klasi ekskursijā!

Pagājušajā gadā projekta “Zaļi darbi – Latvijai!” noslēgumā tapa pārliekamais kalendārs – krāšņs, interesants un pilns ar aizraujošām idejām. PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” vēlas turpināt iesākto darbu un izveidot tikpat radošu kalendāru arī 2019. gadam.

Šā gada konkursa tēma “Mana pilsēta – manas mājas!”. 

Ventspils ir pilsēta, ko ieskauj jūra un meža ieplakas, pilsēta ar senu vēsturi un stabilu nākotnes vīziju, pilsēta, kur attīstība iet roku rokā ar vides aizsardzību un saglabāšanu, pilsēta, ko saucam par savām mājām. Ikvienam no mums pilsētā ir kāda iemīļota vieta, kāds sakopts un “zaļš” nosturītis, kur jūtamies labi. Aicinām pastāstīt par to – uzzīmējot un aprakstot.

Kā piedalīties konkursā “Mana pilsēta – manas mājas!”? Skolēniem jāuzzīmē sava mīļākā vieta Ventspilī, tā jāapraksta jebkurā no literatūras žanriem un jāiesniedz pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” Atkritumu apsaimniekošanas Sanitārā iecirkņa abonentu daļā.

Balvu fonds ir ieguldīto pūļu vērts! Galvenā balva – apmaksāts transports klases ekskursijai 350 EUR vērtībā, kā arī individuālas veicināšanas balvas no pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts”.

Nenokavē! Starts jau 5. novembrī! Zīmējumus ar aprakstiem līdz 28. novembrim ( ieskaitot) gaidām pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” Pils ielā 12, Ventspils. Neaizmirsti uz sava darba norādīt autora vārdu, uzvārdu, skolu un klasi. 

Sīkāka informācija nolikumā: http://vlk.lv/wp-content/uploads/Nolikums.pdf