PROFESIONĀLS ZĪMOLS SOCIĀLAJOS TĪKLOS KĀ PANĀKUMU ATSLĒGA

Sociālo tīklu lietošana ir spēcīgs rīks ikviena uzņēmuma darbībā, kas dažu sekunžu laikā var kopīgot saturu visā pasaulē. Uzņēmumiem efektīva digitālo kanālu izmantošana ir būtisks veids, kā sasniegt klientus un, ja tas tiek izdarīts pareizi, uzņēmuma zīmols kļūst atpazīstams un vērsts uz komunikāciju. Kā zīmoliem stiprināt savas pozīcijas lokālā un globālā mērogā, izmantojot Twitter, LinkedIn un citus digitālos kanālus? 

Ventspils Biznesa atbalsta centrs sadarbībā ar EDIC Ventspils aicina uz kārtējo Biznesa rītu, kas norisināsies šī gada 9. novembrī plkst. 10:00 Ventspils galvenajā bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, 2.stāvā.

To vadīs Httpool Baltic digitālā mārketinga stratēģis Ģirts Poļikovs, kurš reklāmas nozarē strādā jau kopš 2004. gada, iesaistoties gan Latvijas, gan globāla mēroga atpazīstamāko zīmolu darbībā, palīdzot tiem kā vietējos, tā arī starptautiskajos tirgos. Paralēli tam Ģirts darbojas sarunu festivāla “LAMPA” kodolgrupā.

Pēc semināra apmeklēsim Ventspils Augsto tehnoloģiju parku, kurā redzēsiet gan satelīta moduli Venta-1, gan varēsiet apskatīt Zinātnes un tehnoloģiju muzejs "Kurzemes Democentrs" ekspozīcijas un uzzināsiet daudz interesanta par nodibinājuma darbību un nākotnes redzējumu.
Pieteikuma anketu meklēt: https://ej.uz/biznesarits911

Pasākums rīkots sadarbībā ar Europe Direct informācijas centrs Ventspils un Ventspils brīvosta un tas ir BEZMAKSAS

Vairāk infromācijas pa tālruni 29555338 vai [email protected]