Biznesa rīta seminārs ‘’Koučings kā mūsdienīga un pārliecinoša vadības metode’’ 7. septembrī

Kad un kur?

2018.gada 7.septembrī  Biznesa atbalsta centrā, Pils iela 17, 3.stāvā

Ventspils Biznesa atbalsta centrs sadarbībā ar Ventspils Europe Direct informācijas centru aicina uz kārtējo Biznesa rītu, kas norisināsies par godu Ventspils Biznesa atbalsta centra viena gada dzimšanas dienai!
Praksē pierādījies, ka pastāv cieša sakarība starp darbinieku motivēšanu un organizācijas kopējo sniegumu. Tieši tāpēc arvien vairāk organizāciju izvirza koučingu jeb izaugsmes veicināšanu kā stratēģisku nepieciešamību. Koučings ir kā māksla, kuras gala rezultāts ir cilvēka personīgā un komandas kopējā produktivitātes paaugstināšana. Kas īsti ir koučings un kāpēc tas ir tik svarīgs Tavam biznesam? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem Biznesa Rīta ietvaros Jums sniegs Sia Ventspils nafta termināls personāla attīstības vadītāja Inga Purviņa un ģenerāldirektors Larss Panclafs, pēc kā sekos vizīte SIA Ventspils Nafta termināls uzņēmumā.
Pieteikuma anketu meklējiet šeit

Semināra atslēgas punkti: 

•    Kā koučings ietekmē un maina ikdienas darbā vidi, kultūru un savstarpējās attiecības?
•    Kā koučings var palīdzēt izvirzīt ambiciozus  mērķus un efektīvāk sasniegt biznesa rezultātus? 
•    Kāpēc koučings veicina darbinieku labsajūtu,  paaugstina motivāciju un iesaistīšanos?

SEMINĀRA PROGRAMMA:

  • 9.30 – 10.00    Reģistrācija, kafija
  • 10.00 – 10:10    Uzruna un Ventspils Biznesa atbalsta centra īpašais dzimšanas dienas pārsteigums
  • 10:10 – 12:00     Inga Purviņa
  • 12:00 – 12:20    Kafijas pauzes un uzkodas
  • 12:20 – 12:50    Larss Panclafs
  • 12:50    Vizīte uzņēmumā SIA Ventspils Nafta Termināls

SEMINĀRA EKSPERTI: 
Inga Purviņa, SIA Ventspils nafta termināls Personāla attīstības vadītāja, sertificēts koučs, personības izaugsmes trenere. Ieguvusi maģistra grādu sociālajā/organizāciju psiholoģijā un pieredzi galvenokārt darbā ar personālu, tā apmācību un attīstības plānošanu; darbojusies augstākās izglītības sistēmā, piedaloties Sabiedrisko attiecību programmas izstrādē.
Larss Panclafs, SIA Ventspils nafta termināls ģenerāldirektors, pieredzējis speciālists ar globālu pieredzi naftas termināļu attīstības jomā; ieguvis maģistra grādu mašīnbūvē Ziemeļrietumu universitātē Evansonā, galvenokārt specializējoties  inženiertehniskajā būvju projektēšanas vadībā; strādājis vairākos starptautiskos uzņēmumos