Ventspils Jauniešu māja atkal atvērta apmeklētājiem!

Ventspils Jauniešu mājai šī 2018. gada vasara bijusi pamatīgi noslogota un ražīga!

Realizēti vairāki projekti:

  • Maijā un jūnijā, kopā ar jauniešiem no Ventspils un Kurzemes, apmeklēti uzņēmējdarbības semināri un biznesa simulācijas spēle Jelgavā un Klaipēdā.
  • No 10. līdz 14. jūlijam Ventspils Jauniešu mājā norisinājās uzņēmējdarbības radošo darbnīcu cikls “Biznesa vasara”.
  • No 11. jūlija līdz 11. augustam – Erasmus + Eiropas Brīvprātīgā darba grupu projekts "Young city of tomorrow".
  • Kā arī no 5. jūlija līdz 5. augustam norisinājās Valsts politikas jaunatnes programmas projekts “Esi viens no mums!“
  • Vislielākais un apjomīgākais uzdevums bija izveidot "Pirmo Ventspils jauniešu festivālu "Random Republika"", kas norisinājās trīs dienas no 3. līdz. 5. augustam Jauniešu mājas pagalmā!

Tādēļ māja pašlaik tiek iekārtota, lai jau ar skolēnu mācību gada sākumu, tā atkal vērtu savas durvis apmeklētājiem!

Ventspils Jauniešu māja ir vieta brīvā laika pavadīšanai – nesteidzīgi baudot krūzīti tējas, vai lasot kādu grāmatu, kas pieejama mini bibliotēkā, vai ar draugiem spēlējot kādu galda spēli. Ir iespēja piedalīties dažādos pasākumos un apmācībās, kas ikvienam, lielākoties, ir bez maksas! Kā arī māja ir iespēja un vieta, kur realizēt savas idejas – https://jauniesi.ventspils.lv/?page_id=3353 . 

Pieejamas telpas pasākumiem, apmācībām, sanāksmēm – iepriekš saskaņojot, jauniešiem, kā arī jauniešu grupām un organizācijām bez maksas pieejamas telpas savu slēgto vai atvērto pasākumu organizēšanai.

Kā arī jebkuram jaunietim ir iespēja pieteikties Ventspils Jauniešu mājas padomei, kas ir jauniešu grupiņa, kas vēlas organizēt dažādus pasākumus gan mājā, gan citviet Ventspilī, kā arī piedalīties dažādos citos pasākumos!