Piedalies neformālā uzņēmējdarbības darbnīcu ciklā “Biznesa vasara”!

No 10. līdz 14. jūlijam Ventspils jauniešiem ir iespēja piedalīties ar uzņēmējdarbības prasmju apgūšanu saistītā pasākumu ciklā “Biznesa vasara”. Tajā notiks neformālās apmācības un radošās darbnīcas, kas jauniešus iedrošinās un iedvesmos būt uzņēmīgiem, dos iespēju apgūt vai nostiprināt pamatzināšanas uzņēmējdarbībā, kā arī aizrautīgi pavadīt laiku darbojoties komandās.

“Biznesa vasarā” aicināti piedalīties 6. līdz 9. klašu skolēni, kuriem jau ir pieredze darbojoties skolēnu mācību uzņēmumos vai kuriem ir interese attīstīt savu biznesa ideju un rudenī skolā dibināt savu mācību uzņēmumu.

Pasākumu ciklā paredzēts jauniešu biznesa idejas attīstīt un modernizēt ar digitālo tehnoloģiju un risinājumu palīdzību. Jaunieši viesosies Ventspils Digitālajā centrā un iepazīs tās tehnoloģijas, kas pieejamas un piemērotas mācību uzņēmumu biznesa ideju īstenošanai. Aizraujošā darbnīcā varēs apgūt prototipēšanas pamatus. Preču reklamēšanai jaunieši apgūs sociālo tīklu mārketinga rīkus un kopā ar profesionālu fotogrāfu mācīsies, kā labāk un skaistāk fotografēt preces.

Pasākumu galvenā norises vieta būs Ventspils Jauniešu māja, kas atrodas Kuldīgas ielā 13. Kopā paredzēti 25 dalībnieki. Dalība ir bez maksas. Pieteikšanās notiek līdz 30. jūnijam.

Pieteikuma anketa un “Biznesa vasaras” programma pieejama: https://ej.uz/bizvasara2018 .

Pasākumu ciklu Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvalde un Ventspils Jauniešu māja organizē Eiropas Sociālā fonda projekta (Nr. 8.3.2.2./16/I/001) “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” ietvaros.