Filmē īsfilmu un laimē vērtīgas balvas! Pieteic savu filmu līdz 2.jūlijam!

Ventspils Jauniešu mājas padome aicina Ventspils un Kurzemes jauniešus piedalīties Ventspils Jauniešu īsfilmu festivā, radot īsfilmas par tēmu ''Viltus ziņas''!

Festivāla mērķis ir popularizēt video amatierismu jauniešu vidū un dot iespēju likt lietā pulciņos vai pašrocīgi apgūtās prasmes, kas nepieciešamas īsfilmu veidošanai. Mediju pratība ir viena no pēdējo gadu aktuālākajām problēmām – ik pa laikam dzirdams par kārtējo izplatīto nepatieso ziņu vai safabricēto notikumu, tāpēc festivālam izvēlēts šāds zīmīgs temats.

Īsfilmas ( 6 – 8 minūšu garas) par tēmu ''Viltus ziņas'' iesniedzamas līdz šī gada 2.jūlijam, augšupielādējot Youtube un video saiti nosūtot festivāla organizatoriem kopā ar pieteikuma anketu (http://ej.uz/VJIF2018)

Pieteiktos darbus vērtēs žūrija  un labākie īsfilmu autori augustā, Pilsētas svētku laikā, pulcēsies Ventspils Jauniešu mājā uz noslēguma pasākumu, kurā tiks izrādītas un apbalvotas labākās īsfilmas.

Pasākuma laikā norisināsies diskusija par mediju pratību un medijos publicēto ziņu patiesumu.

Balvu fonds – 450 eiro.

Nolikumu lejupielādē te!

Pasākums tiek finansēts Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursa ietvaros.