Ksenia Patokina Dance Jubilejas atskaites koncerts 26.maijā

Sestdien, 26. maijā plkst. 15:00 teātra namā “Jūras Vārti” uz piekto Jubilejas atskaites koncertu aicina deju skola „KSENiA PATOKiNA DANCE”.

Deju skolas „KSENiA PATOKiNA DANCE” audzēkņi no pašiem mazākajiem līdz jauniešiem Ksenijas Patokinas vadībā iedejos piekto atskaites koncertu. Ar jaunām dejām koncertā piedalās visas deju skolas grupas: MiNi KiDS, KiDS, CHiLDREN, JUNiORS, TEENS, kā arī jaunas deju grupas BEGiNNERS и LADiES. Jūs redzēsiet dažādus mūsdienu deju stilus – Hip-Hop, Jazz Funk, Contemporary, Dance Mix, Jazz dance, House, Contemporary commercial, Show dance, Lady style salsa.

Koncertā piedalās un ar saviem priekšnesumiem priecēs deju soliste Olga Aleksejeva, kā arī Elīza Znotiņa – meitene ar ģitāru, kurai ģitārspēle un dziedāšana ir sirdsprieks. Viņa ģitāru spēlē jau piekto gadu un ar aizrautību priecē sevi un citus.

Koncertu vada: Anastasija Aleksejeva un Marina Nitočkina.
Skaņu operators: Andris Sproģis.
Gaismu operators: Uldis Pliens.

Koncerta ilgums – 2 stundas ieskaitot 20 minūšu pārtraukumu.
Biļetes cena 2.00 EUR.

Biļešu iepriekšpārdošana teātra nama “Jūras vārti” kasē (tālr. 63624272), Ventspils kultūras centra kasē (tālr. 63624796), visās “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās un http://www.bilesuserviss.lv.