Aicina apmeklēt semināru “Digitālais mārketings”

Š. g. 26. aprīlī plkst. 10.00, LIAA Ventspils biznesa inkubatorā (Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā 1, C ieeja) notiks seminārs par digitālo mārketingu.

Tajā digitālais stratēģis Uģis Briedis stāstīs, kā digitālais mārketings var palīdzēt biznesam, kādus kanālus izvēlēties un praktiskajā darbnīcā ļaus iejusties digitālajā vidē un izprast pirmos izaicinājumus digitālā mārketinga stratēģijas īstenošanā.

Uģis Briedis digitālajā mārketingā darbojas jau septiņus gadus, no tiem trešo gadu kā digitālais stratēģis. Karjeras laikā Uģis strādājis ar tādiem zīmoliem kā LMT, BITE, Tele2, Microsoft un citiem. Kvalifikāciju stratēģiskajā plānošanā ieguvis Miami Ad School Hamburgā, kuras ietvaros veidojis kampaņas Jägermeister, Mercedes Benz un Google. Uģis Briedis ir jauno tehnoloģiju entuziasts un aktīvi seko līdzi tendencēm nozarē, lai uzlabotu uzņēmumu darbību jau šodien.
Pasākuma programma un iepriekšēja reģistrācija LIAA tīmekļa vietnē: http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/seminars-digitalais-marketing-26-apr-2018-ventspili