Aicinām izvirzīt kandidātus pirmajai Ventspils Jauniešu gada balvai

Pirmo reizi norisināsies pasākums Ventspils Jauniešu gada balva 2018 “9 personības”. Pasākuma mērķis ir apzināt un apbalvot Ventspils aktīvākos jauniešus, jauniešu neformālās un formālās organizācijas un jauniešu atbalstītājus, kā arī veiksmīgāko Skolēnu mācību uzņēmumu.

Konkurss startē deviņās nominācijās: “Gada aktīvists”, “Gada biznesa haizivs”, “Gada darba rūķi”, “Gada gavile”, “Gada atbalsts”, “Gada melodija”, “Gada atlēts”, “Gada daiļrade”, “Gada zinītis”. 

Konkurss notiek divās kārtās. Pirmā kārta ir anketu iesniegšana, kurā jebkurš izvirza savus kandidātus. Pretendentus nominācijām var izvirzīt ikviens, par kādu nominācijai atbilstošu personu vai par sevi. Nominācijām var kandidēt jaunieši vecumā no 13 līdz 30 gadiem, bet nominācijā “Gada atbalsts” vecuma ierobežojums nav noteikts. Otrajā kārtā konkursa žūrija izvērtē iesniegtās kandidatūras un izvēlas uzvarētājus.

Izvirzot kandidātu nominācijai, ir jāaizpilda pieteikuma veidlapa, kas elektroniski pieejama Ventspils Jauniešu portālā www.jauniesi.ventspils.lv vai drukātā veidā pieejama Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13. Anketas var iesniegt līdz 15.aprīlim.

Ventspils Jauniešu gada balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies maijā. Pasākuma organizatori: Ventspils skolu Prezidentu klubs. 
Nolikums pieejams šeit.

Pieteikuma veidlapa