27.martā Ventspils Augstskolā viesosies grupas “Prāta Vētra” menedžere Aija Auškāpa

Arī šajā pavasarī Ventspils Augstskola rīkos neformālo lekciju ciklu "Iedvesmojies darīt un sasniegt" kurā aicina sabiedrībā zināmus cilvēkus stāstīt par saviem sasniegumiem, par uzdrīkstēšanos, par izaugsmi, iedvesmojot apkārtējos iesaistīties dažādās aktivitātēs un aicinot pilnveidot sevi.

Šoreiz, 27. martā, Ventspils Augstskolā viesosies grupas “Prāta Vētra” menedžere Aija Auškāpa. 

Aija Auškāpa ir grupas “Prāta Vētra” ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja. Viņa producējusi grupas tūres un šovus, strādājusi pie albumu un koncertierakstu tapšanas, organizējusi vērienīgas koncerttūres Krievijā, Baltijas valstīs, Lielbritānijā, Īrijā un citur. Arī šogad grupai paredzēta vērienīga koncerttūre Latvijā. Papildus tam Aija Auškāpa ar “Prāta Vētras” dalībniekiem radījusi jaunus zīmolus “Mītavas alus” un “Mītavas ūdens”, kā arī “ekase.lv”. 2017. gadā Aija Auškāpa bija žūrijā Latvijā veidotajā pasaulē pazīstamajā mūzikas šovā “X Faktors”.

Aicinām ikvienu interesentu uz tikšanos un iedvesmoties pilnveidot sevi, piepildīt savu dzīvi ar aizraujošiem mirkļiem un paplašināt savu redzesloku!

Tikšanās notiks 27. martā plkst. 16:10 Ventspils Augstskolas D 104. auditorijā.