“Rosinātava’’ – radoša, izglītojoša un motivējoša rakstura pasākums vidusskolēniem 6.martā

Aktīvās domāšanas pasākums “Rosinātava” norisināsies 6.martā no plkst. 12.00 -17.30.  Vidusskolēni laipni aicināti ierasties uz reģistrāciju jau no plkst. 11.00.

12.00 norisināsies pirmā daļa – ‘’Iespēju Latvija’’, kuru atklās sabiedrībai labi zināmais DJ, rīta raidījuma vadītājs un radio pieci.lv personība Toms Grēviņš. Apgalvojumu, ka lieliskus rezultātus ir iespējams sasniegt arī tepat pie mums – iespēju zemē Latvijā apstiprinās un paspilgtinās tādas personības kā Imants Pankars, kurš dalīsies ar savu PanCars uzņēmējdarbības pieredzes stāstu. Tālāk sekos ne mazāk iedvesmojošais Viestura Saldava stāsts par to kā uzdrīkstēties ieskatīties bailēm acīs. Daļas noslēgumā uzstāsies Fonofest un Fono Cēsis organizators, un Delfi.lv redaktors Jānis Sildniks.

No plkst. 13.40 – 14.00 būs pārtraukums, kuras laikā vidusskolēni varēs piedalīties atraktīvos konkursos, pateicoties pasākuma rosinātājam Biznesa augstskola Turība un atbalstītājiem – Maxima Latvija, Baltais, Bejas, Mykoob, diena.lv, Skolēns LV, Ezītis miglā, Kas?Kur?Kad? un Artesium Natural Water. Otro daļu – ‘’Pasaules pieredze’’ plkst. 14.00 atklās pasākumu vadītājs un improvizators – Mārtiņš Kozlovskis. Vidusskolēni tiks iepazīstināti ar spilgtu personību pieredzes stāstiem pasaules mēroga industrijās. Ar savu bagāto pieredzi dalīsies finanšu analītiķis Valters Vestmanis un viens no Playground festivāla organizatoriem Artjoms Smirnovs.

Savukārt, par atmosfēru auditorijā parūpēsies Prieka Ministrijas improvizatore Patrīcija Kolāte kopā ar Uldi Siliņu. Otro daļu noslēgs Raimonds Elbakjans, sporta un kultūras kustības Ghetto Games aizsācējs. 

Plkst. 15.30 – 16.00 vidusskolēniem būs iespēja ieturēt pusdienas vai piedalīties kādā no aktivitātēm. Pēc pārtraukuma plkst. 16.00 Junior Achievement Latvia projekta vadītājs Jānis Bukšs atklās pasākuma trešo daļu – ‘’Laiks rīkoties’’, kur uzstāsies inovāciju un tehnoloģiju lietpratēja Marija Ručevska un atraktīvais improvizators Valdis Sils. Un visbeidzot, viens no Latvijas repa spilgtākajiem tēliem Ansis Kolmanis.

Jau ziņots, ka 6.martā, Spīķeru koncertzālē, pirmo gadu norisināsies Biznesa augstskola Turība studentu izstrādāts pasākums vidusskolēniem – ‘’Rosinātava”. Pieteikuma anketu un papildus informāciju var meklēt pasākuma oficiālajā mājaslapā – http://www.rosinatava.lv

Relīzi sagatavoja:
Laima Ozola
Mediju komunikācijas vadītāja
E-pasts: [email protected]