Ventspils Augstskolas bibliotēkā notiks lasīšanas veicināšanas pasākums

Ventspils Augstskolas bibliotēkā 8. februārī plkst. 21.00 neformālā gaisotnē pie tējas tases notiks lasīšanas veicināšanas pasākums “Spocīgi omulīgais šausmu stāstu vakars” studentiem un citiem interesentiem.

Pasākuma idejas autore ir Eiropas Brīvprātīgā darba veicēja Roberta Chichì no Itālijas. Roberta Ventspils bibliotēkā strādā jau kopš 2017. gada septembra un rīkojusi dažādus pasākumus gan pieaugušajiem, gan bērniem – itāļu valodas apmācības, angļu valodas klubiņu bērniem „Sarunas pie tējas tases”, radošās darbnīcas u.c.

Šis lasīšanas veicināšanas pasākums tiek rīkots studentiem, bet tajā var iesaistīties arī ikviens cits interesents, kurš neformālā gaisotnē un patīkamā kompānijā vēlas pavadīt laiku, klausoties un lasot spoku stāstus citiem.

Ventspils Augstskolas bibliotekāres un Roberta būs iepriekš jau sameklējušas un apkopojušas īsus spoku stāstus latviešu un angļu valodā, kurus klātesošie varēs lasīt priekšā viens otram. Bet tā kā reizēm arī paši kļūstam par kāda spoku stāsta autoru, tad tiks dota iespēja pasākuma apmeklētājiem nolasīt arī kādu savu spoku stāstu.

Uz tikšanos Ventspils Augstskolas bibliotēkā!