SEMINĀRS VENTSPILS TŪRISMA UZŅĒMĒJIEM “MĀRKETINGA KOMUNIKĀCIJAS UN TO LOMA UZŅĒMĒJDARBĪBĀ”

Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventspils un Tūrisma informācijas centrs aicina tūrisma jomā strādājošos uzņēmējus apmeklēt semināru “Mārketinga komunikācijas un to loma uzņēmējdarbībā”. Seminārs notiks pirmdien, 18.decembrī, plkst. 14.00  Galvenajā bibliotēkā Akmeņu ielā 2.  

Seminārā  par pieredzi jaunu produktu radīšanā un reklamēšanā stāstīs viesu nama “Mazsālijas”  saimnieki Gunita Štroha un Gunārs Slavinskis. Viņi ne tikai stāstīs, bet būs iespēja arī degustēt no lauku labumiem gatavotās uzkodas un vīndara Gunāra piedāvātos dzērienus.

Dalība seminārā ir bez maksas. Pieteikties var līdz 15.decembrim, rakstot uz e-pastu: [email protected]  vai [email protected]

Gunita Štroha stāstot par savu biznesu vienmēr uzsver: “Nav tūrisma sezona un nesezona. Mūsu uzdevums ir rast risinājumus  un  nodrošināt, lai tūrisma sezona ir visu gadu. Kas ir mūsu pašu neieraudzītais un nenovērtētais, atšķirīgais un savdabīgais, kas var kļūt par produktu un peļņu? Daudz mācos dodoties ceļojumos, skatos kā tūrisma jomā strādājošie dalās ar savām tradīcijām, dabas doto vai unikālām prasmēm. Ne viss ir pārņemams, bet redzētais mudina radoši pieiet it kā pierastām un vienkāršām lietām.”

Viesu nams “Mazsālijas” atrodas Snēpeles pagastā, Kuldīgas novadā  un  ir pazīstamas ar savu sirsnību un viesmīlību, kur katrs viesis tiek īpaši novērtēts un mīļi aprūpēts, gādāts, lai ciemiņš justos gaidīts un kā mājās. Saimnieki piedāvā ne tikai naktsmājas, bet arī vietu kāzu svinībām, dzimšanas dienām un tematiskām ballītēm, uzņēmumu saliedēšanas pasākumiem, telpas semināriem un konferencēm. Šeit piedāvā degustēt mājas vīnus,  ir iespēja makšķerēt vairāk nekā 8 ha plašajos dīķos, kur dzīvo karpas, foreles, līņi, asari, līdakas un pa kādai zelta karūsai. Pateicoties saimnieka Gunāra vaļaspriekam – vīna darināšanai, kopā ar citiem Kurzemes uzņēmējiem – vīndariem un Kurzemes Tūrisma asociāciju, izveidots tūrisma maršruts “Kurzemes romantiskās vīna tūres”.

Īpašs piedāvājums viesu namam ir bērniem. Par aktivitātēm bērniem “Mazsālijas”  saņēma TAVA (Tūrisma attīstības valsts aģentūra) balvu par „Veiksmīgāko jauno tūrisma objektu” nominācijā „Dabas taka”. Mazie apmeklētāji piedzīvo tiešu saskarsmi ar dabu gan barojot biežu dārza iemītniekus, gan satiekoties ar mežacūkām Ansi un Grietu. Bērni aktīvi var izkustēties Ežuka Žuka vadībā, izbaudot grāmatiņā „Ainiņas briežu dārzs” aprakstīto, darboties radošajās darbnīcās vai našķoties ar gardajiem “Mazsāliju” ābolu čipsiem, karamelēm, iegādāties puzles un grāmatiņas. 

Plašais viesu mana piedāvājums aplūkojams mājas lapā http://www,mazsalijas.lv, bet aktualitātes sociālo tīklu kontos Facebook/Mazsālijas un Instagram/Mazsalijas.