Sarunu vakars „Pāri robežām” Galvenajā bibliotēkā 27.novembrī

Ventspils Galvenajā bibliotēkā 27. novembrī plkst. 17.00 norisināsies sarunu vakars „Pāri robežām”, kurā būs iespēja iepazīt personības, kas ļāvušās dažādiem izaicinājumiem, lai sasniegtu augstākus mērķus.

27. novembra sarunu vakara viesi būs skolotājs un mūziķis Jānis Šķesteris (reperis Misters) ar stāstu „Reiz izmests no skolas”, LTV žurnāliste Līva Karlsone ar stāstu „Es nevarēšu. Es pamēģināšu. Es aizraušos”, uzņēmuma „Edurio” produkta direktors Gatis Narvaišs ar stāstu „Neredzamās laika robežas”, kā arī mūziķe un izglītības darbiniece Imanta Nīgale ar stāstu „Atrast mājas aiz/bez/pāri robežām”.

Sarunu vakars „Pāri robežām” Galvenajā bibliotēkā notiks jau trešo reizi, un tā idejas autors un iniciators ir Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas direktores vietnieks un skolotājs Oskars Kaulēns, kurš uzskata, ka cilvēks no cilvēka var mācīties ļoti daudz. 

Sarunu vakarā aicināti piedalīties ne tikai skolas vecuma jaunieši, bet arī jebkurš cits interesents, lai iedvesmotos no cilvēkiem, kas nebaidās sevi izaicināt un būt tur – robežu viņā pusē. Kā saka LTV žurnāliste, viena no pasākuma viesēm, Līva Karlsone: „Lai no tā, kas es esmu, kļūtu par to, kas vēlos būt, nereti jānodzēš daudzas robežas. Labā ziņa – vairākums robežu ir mūsu pašu radītas. Bet varbūt visas nemaz nevajag dzēst?”.