Piesakies tematiskajam mācīšanās piedzīvojumam “Mans rudens izaicinājums” līdz 22. oktobrim

Realizējot savus Jauniešu apmaiņu, Eiropas Brīvprātīgā darba, Jaunatnes darbinieku mobilitātes un citus projektus, mēs bieži vien aicinām dalībniekus izkāpt no savas komforta zonas. Vai arī tu esi gatavs izkāpt no savas komforta zonas?

Izaicini sevi un uzzini, kā veicināt efektīvu dalībnieku mācīšanās procesu “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektos!

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra aicina piedalīties tematiskajā mācīšanās piedzīvojumā “Mans rudens izaicinājums”, kas notiks 2017. gada 7. novembrī laikā no plkst. 10:00 līdz plkst. 17:00, Rīgā!

Kādēļ būtu vērts pieteikties pasākumam?

Mācīšanās procesa nodrošināšana ir viens no būtiskākajiem projekta kvalitātes kritērijiem, kuram ir jāpievērš īpaša uzmanība visos projekta īstenošanas posmos – gan projekta sagatavošanas, gan tā īstenošanas laikā, kā arī noslēgumā. Mācīšanās process projektos – tas ir kas vairāk par ikdienas izvērtēšanas apli, tas ir kas vairāk par Youthpass aizpildīšanu projekta noslēgumā.

Ko īsti nozīmē mācīšanās process projektos?
Ņem līdzi siltu, ērtu apģērbu un uzzini to tematiskajā mācīšanās piedzīvojumā*!

Kas var pieteikties pasākumam?
Jaunieši, jauniešu līderi, jaunatnes darbinieki, kuriem ir pieredze “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu sagatavošanā un/vai īstenošanā.

Kā var pieteikties pasākumam?
Lai pieteiktos pasākumam, līdz 2017. gada 22. oktobrim aizpildi pieteikuma anketu šeit: https://goo.gl/forms/HDzscwpQ5SznZo4s2
Katram dalībniekam tiks individuāli nosūtīts apstiprinājums par dalību pasākumā.

*Pasākuma pirmā daļa notiks ārā, tāpēc parūpējies par laikapstākļiem piemērotu apģērbu!

Seko līdzi pasākuma aktualitātēm Facebookhttp://ej.uz/zdzg