30.augustā Ventspils Galvenā biblioteka aicina apmeklēt Helmūta Ancāna lekciju

Trešdien, 30.augustā, 17.30 Ventspils Galvenā biblioteka aicina apmeklēt Helmūta Ancāna lekciju “Apzinātība: prāta tehnika emocionālā līdzsvara un laimes iegūšanai”.

Mēs visi gribam būt laimīgi un dzīvot bez ciešanām. Būt labāki, laipnāki un līdzjūtīgāki. Gribam apturēt skrējienu un būt mierā. Helmūtam Ancānam tas ir izdevies. 

Beidzis Latvijas Universitātes Fizikas un Matemātikas fakultāti, speciālu programmu ekonomikā un finanšu vadībā Northwood University (ASV), turpat 20 gadus darbojies finanšu jomā, bet krasi mainīja savu dzīvi 2013.gadā ar izcilību pabeidzot budisma filozofijas un psiholoģijas septiņu gadu klātienes mācību programmu Itālijā, kura veidota uz klasisko Tibetas klosteruniversitāšu mācību programmu bāzes . 

2014.gadā, kad Latvijā viesojās Dalailama, Helmūts bija tulks starp Viņa Svētību Dalailamu un latviešiem, jo viņš māk budismu skaidrot vienkāršā saprotamā valodā. 

H.Ancāns SIA “Growing” vada apzinātības programmas, kuru mērķis ir veicināt apzinātību un veselību organizācijās. 

Kursu dalībnieki atzinīgi vērtē iegūtās zināšanas, uzsverot, ka apzinātības prakse palīdz nomierināt prāta trauksmaino dabu, palielināt koncentrēšanas un darba spējas, ļauj saprast, ka prāts jātrenē līdzvērtīgi fiziskajam ķermenim. 

Ieeja uz lekciju bez maksas. Aicinām visus interesentus!