1. septembrī LIAA Ventspils biznesa inkubators uzsāks jaunu pietiekumu pieņemšanu


Sākot ar š.g. 1. septembri LIAA Ventspils biznesa inkubators uzsāk jaunu pieteikumu pieņemšanu inkubācijas atbalsta saņemšanai. Pieteikumu pieņemšana turpināsies līdz 29. septembrim. 

Inkubācijas atbalsta ietvaros inkubatora dalībniekiem ir iespēja saņemt 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, piemēram, grāmatvedībai, telpu nomai, dizainam, mārketingam, tehnoloģiskajām konsultācijām un prototipu izstrādēm, sertificēšanai, laboratoriju izmaksām, u.c., tāpat arī pretendēt uz grantu (ar 50% līdzfinansējumu) līdz 10.000,00 EUR apmērā specifiskiem pakalpojumiem un līdz 5.000,00 EUR apmērā aprīkojuma iegādes izmaksu segšanai.

Atgādinām, ka jaunajā inkubatoru programmā ir pieejama arī t.s. pirmsinkubācija, kuras ietvaros uzņēmēji var testēt savas biznesa idejas un saņemt konsultācijas. Pirmsinkubācijā pieteikumu iesniegšana turpinās nepārtraukti. 

Katrā biznesa inkubatorā ir izveidota koprades telpa jeb open-office, kur gan pirmsinkubācijas procesā, gan arī pēc uzņemšanas inkubatorā var strādāt, tikties ar klientiem un veidot īpašu vidi pieredzes apmaiņai.

Vairāk informācija par uzņemšanu biznesa inkubatorā pieejama LIAA mājaslapā šeit.

Aicinām apmeklēt arī “Atvērto durvju dienu” Ventspils biznesa inkubatorā, kura notiks š.g. 5. septembrī, lai  uzzinātu vairāk par iespējām, kuras sniedz biznesa inkubators.

Uz konsultāciju par inkubatora sniegtajām iespējām un pieejamo atbalstu var pieteikties arī citā, sev ērtā laikā zvanot pa tālruni +371 6240 0906, rakstot uz e-pastu [email protected] vai, ierodoties inkubatorā – Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā 1 (C ieeja).

Seko Ventspils biznesa inkubatora aktivitātēm: https://www.facebook.com/LIAAVentspils/