Ventspils Bērnu bibliotēka atgādina, ka 1. septembris nav tālu

Ventspils Bērnu bibliotēka atgādina saviem lasītājiem, ka 1. septembris nav tālu, tāpēc tie, kas vēl nav paspējuši izlasīt skolas vasaras brīvlaikā ieteicamo literatūru, nāciet uz bibliotēku!

Bērnu bibliotēkas grāmatu plaukti katru mēnesi tiek papildināti ar jaunākajām grāmatām dažāda vecuma bērniem. Protams, pieejama arī literatūra, kas vasarā jāizlasa skolēniem, gatavojoties jaunajam mācību gadam. Tā kā 1. septembris ir pavisam tuvu, ir pēdējais laiks ķerties klāt lasīšanai, ja tas vēl nav izdarīts.

Došanos pēc grāmatām iespējams apvienot arī ar kādu no pasākumiem, kurus Bērnu bibliotēka piedāvā katru nedēļu – pirmdienās, otrdienās un trešdienās  plkst. 12.00 pie mums notiek kino rīti, kuros bērni skatās animācijas filmas, bet trešdienās plkst. 12.00 aicinām uz radošajām darbnīcām. Savukārt katru darba dienu no plkst. 14.00 līdz 17.00 bērni var spēlēt Xbox video spēles.

Atgādinām, ka Bērnu bibliotēkā pieejamas arī dažādas galda spēles un puzles, kuras mazie apmeklētāji labprāt spēlē kopā ar saviem draugiem.

Pievienojies arī Tu!