Tuvojas Kuldīgas Jauniešu diena 2017

Š.g. 26.augustā Kuldīgā visas dienas garumā norisināsies Jauniešu diena, kas nu jau kļuvusi par ikgadēju tradicionālu pasākumu jauniešiem no 13 līdz 25 gadu vecumam.

Dienas pirmajā daļā no plkst. 12.00 visi laipni aicināti apmeklēt Kuldīgas Jauniešu māju, kurā notiks DJ meistarklase kopā ar DJ Ziggy, graffiti darbnīca kopā ar graffiti mākslinieku Renāru Cauni un tikšanās ar dziedātāju Agnesi Rakovsku, kas šogad pārstāvēja Latviju Eirovīzijā. Tāpat arī Kuldīgas aktīvie jaunieši paši būs sagatavojuši dažādas aizraujošas un radošas aktivitātes – būs iespēja nofotogrāfēties jauniešu dienas fotostūrī, noteikt savu baiļu līmeni, apmeklējot esacpe room un vēl daudz dažādu aktivitāšu sagaidīs Jūs jauniešu mājā.

No plkst. 16.00 Kuldīgas pilsētas laukumā varēsiet vērot “Ghetto Basket” – Latvijas 3×3 basketbola čempionāta – pēdējo posmu, kurā notiks cīņa ne tikai par valsts čempionu titulu un medaļām, bet arī Vīriešu grupā tiks noteiktas astoņas labākās komandas, kuras saņems ceļazīmes uz 31. augustā Rīgā, Grīziņkalnā notiekošo sezonas kulmināciju – “Ghetto Basket” finālturnīru, lai pretendētu uz tradicionālo superbalvu – Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Nacionālās Basketbola asociācijas jaunās sezonas spēli Ņujorkā.

Kuldīgas Jauniešu diena tiek organizēta otro gadu un organizatori, kas ir Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs, saka, ka pasākums pirmajā gadā bija plaši apmeklēts, kad tika organizētas ekstrēmo sporta veidu sacensības. Organizatori cer, ka arī šajā gadā jauniešu interese būs tik pat liela kā iepriekšējo gadu.

Visi jauniešu dienas pasākumi ir bez maksas.


Sīkāka informācija:
Ieva Kaltniece (te; 27818498,  e-pasts: [email protected])