Šodien Ventspilī tiek atklāts vērienīgais ielu sporta un kultūras festivāls “GGFest”

Ar “GGFest Warm-up” sacensībām olimpiskā centra “Ventspils” skeitparkā šodien Ventspilī tiek atklāts vērienīgais ielu sporta un kultūras festivāls “Ghetto Games” jeb “GGFest”. Labākie sportisti tiks noskaidroti vairākās ekstrēmo sporta veidu disciplīnās, kā arī veikbordā.

Pirmā “GGFest” diena tiks atklāta plkst.12:00 ar sacensībām amatieriem “GGFest Warm-up”, kurās sportisti sacentīsies BMX “freestyle”, “inline skating”, skeitbordā, kā arī “scoot” disciplīnās. 

Pēcpusdienā, kamēr uz Lielā prospekta no plkst.15:00 līdz 19:00 sestdienas sacensībām “streetbike freestyle” disciplīnā trenēsies un sarežģītus trikus izpildīs motociklisti, dalībnieki gatavosies Baltijas čempionātam veikbordā, kas piektdien Ventspils Piedzīvojumu parkā tiks atklāts plkst.18:00. 

Turpat, Ventspils Piedzīvojumu parkā, pirmā festivāla diena noslēgsies ar starptautiskajām BMX “dirt” sacensībām – sākums plkst.21:00, veikborda “best trick” sacīkstēm – sākums plkst.22:30, kā arī starptautiskajām BMX “flatland” sacīkstēm – sākums plkst.23:00. Dienas izskaņā būs arī jaunāko ekstrēmo sporta veidu filmu vakars, kas turpināsies līdz pat plkst.1:00 no rīta. 

Tie, kuri nevarēs pievienoties sportistiem Ventspilī, varēs sekot līdzi sacensību tiešraidēm interneta vietnē Ghetto.lv un Sportacentrs.com. Piektdien no Ventspils Piedzīvojumu parka plkst.19:50 sāksies veikborda čempionāta tiešraide, savukārt BMX “dirt” sacensības tiks translētas plkst.21:20. 

“GGFest” šogad pulcēs daudzas ekstrēmo sporta veidu zvaigznes – uz sacensībām no ieradies arī viens no titulētākajiem BMX braucējiem pasaulē, venecuēlietis Daniels Dērs (Daniel Dhers), kurš ir izcīnījis zelta medaļas prestižākajās ekstrēmo sporta veidu sacensībās “X-Games” un 2014.gadā kļuvis par pasaules čempionu “FISE World series” sacīkstēs. 

Lietus dēļ vairākas sacensības var tikt pārceltas uz citu festivāla dienu vai norises vietu, tāpēc lūdzam apmeklētājus sekot līdzi aktuālajai informācijai “Ghetto Games” un Ventspils sociālajos tīklos. 

“GGFEST” Ventspilī turpināsies līdz 30.jūlija vakaram. 

Vairāk informācijas ŠEIT.

Foto: Ghetto Games