Amanda Maržecka iegūst “Ghetto Faktors 2017” GRAND PRIX!

Ventspils Mūzikas vidusskolas 4.kursa audzēkne Amanda Maržecka iegūst “Ghetto Faktors 2017”  GRAND PRIX!
Savā Facebook profilā Amanda raksta: “Paldies, paldies visiem, kas man tic, mēs kopā varam daudz. Ziniet, ir tādi mirkļi, kurus vārdiem nevar aprakstīt, tāpēc vienīgais, ko varu jums visiem teikt ir -PALDIES! Šis vakars bija varens. ♥
@ghettogames ģimene, jūs esat fantastiski!
Amanda

Ghetto Faktors finālā 26.05. dalībniekus vērtēja žūrija: Dj, mūziķis un digitālā mārketinga guru–> Arturs Mednis; Latvijas Nacionālās Operas soprāns Evija Martinsone; FIRST menedžere, vadītāja un pasākumu organizatore  Patrīcija Vasiļevska; Latvijas hiphopa mūziķis Girts Rozentals sabiedrībā zināms arī kā Ozols; un pirmo reizi mūsu žūrijas rindās būs arī mūziķis, komponists un grupas  «The Sound Poets» līderis Janis Aispurs.


Ghetto Faktors ir vokālās mūzikas / dziedāšanas konkurss ar devīzi ”Seko savam sapnim!” Projekta mērķis ir, izmantojot Ghetto Games sniegto platformu un iespējas, palīdzēt pilnīgi visiem dalībniekiem attīstīt un pilnveidot dažādas ar mūziku saistītas prasmes.
 
Konkursa uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā, uzfilmēt šai dziesmai videoklipu, uzstāties Ghetto Games rīkotājos sezonas lielākajos pasākumos kā arī sadarboties ar plaši atpazīstamiem mūziķiem un mūzikas industrijas profesionāļiem.
 
Ghetto Faktora organizatori- Edgars Augstkalns un Kristīne Ivanovska