Līdz 15. septembrim Ventspils Digitālajā centrā apskatāma fotokursu dalībnieku darbu fotoizstāde

Līdz 15. septembrim Ventspils Digitālajā centrā apskatāma apmācību kursa „Fotografēšanas pamati” dalībnieku darbu izstāde. Nodarbības vadīja pasniedzēja Jekaterina Karpova ar pieredzi fotografēšanā un mākslas projektu vadīšanā.

Apmācību ietvaros dalībnieki iepazinās ar fotografēšanas pamatprincipiem, dažādām tehnikām un žanriem, kompozīcijas un vizuālās komunikācijas pamatiem. Mājas uzdevumos teorētiskās zināšanas tika praktiski izmēģinātas ar savām fotokamerām un iegūtās fotogrāfijas diskusiju veidā tika kopīgi izvērtētas un analizētas, lai kursantiem veidotos izpratne par to, kā iegūt labu, kvalitatīvu attēlu.

Kursu dalībnieki atzinīgi vērtē kursus un ir apmierināti ar gūto rezultātu.

Krists Kūla saka: „Vēlos Jums pateikt lielu paldies par fotokursiem. Šie kursi man deva lielisku iespēju tuvāk iepazīt fotografēšanu un ar to saistītās lietas. Kursi bija saturiski ļoti labi un piesātināti. Izbaudīju katru nodarbību un uzdotos mājasdarbus pildīju ar lielu degsmi un pašatdevi, kas, manuprāt, vainagojās pat ar labiem rezultātiem. Iegūtās zināšanas ir kā liels pakāpiens manās turpmākajās foto gaitās, par ko es Jums varu teikt lielu, jo lielu paldies!!! Ļoti žēl, ka kursi tik ātri paskrēja, gribās vēl un vēl!”

Savukārt Ilze Ozola piebilst: „Atsauksmes, viennozīmīgi, no manas puses vislabākās – ļoti pārdomāta programma, kas kopā ar mājas uzdevumiem sakārtota tā, lai būtu viegli saprotama gan fotografēšanas tehniskā, gan vizuāli baudāmā (rezultāta) puse. Pateicoties tieši mājas uzdevumiem, vieglāk saprast lekcijās sniegto teoriju. Pasniedzēja lekcijas un skaidrojumi viegli uztverami. Noteikti ieteikšu citiem interesentiem.”

Ventspils Digitālais centrs atzīmē jau septīto izlaidumu mācību kursam “Fotografēšanas pamati”. Interesenti aicināti novērtēt dalībnieku rezultātus, aplūkojot fotoizstādi Ventspils Digitālā centra 2.stāvā, mazajā un lielajā zālē.