17.maijā Ventspils Kultūras centrā norisināsies NVA Vakanču gadatirgus!

2017.gada 17.maijā Ventspils kultūras centrā (Kuldīgas ielā 18, Ventspilī) no pulksten 10.00 līdz 13.00 norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais Vakanču gadatirgus, kurā darba devēji piedāvās darba meklētājiem vairāk nekā 140 brīvās darba vietas.

Vakanču gadatirgus ir lieliska iespēja darba meklētājiem klātienē satikties ar darba devējiem, lai vienotos par iespējamo darba attiecību uzsākšanu. Darba devēji apmeklētājus informēs par vakancēm, darba nosacījumiem un karjeras izaugsmes iespējām, kā arī veiks pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem uz brīvajām darba vietām. Pasākuma programmā paredzētas arī darba devēju prezentācijas. Tā, piemēram, plkst. 10.30 savu uzņēmumu prezentēs SIA ""Ventspils nafta" termināls", plkst. 11.00 –  Ventspils biznesa inkubators, bet plkst.12.00 – Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknis.

Vakanču gadatirgū interesenti varēs iegūt detalizētāku informāciju par NVA pakalpojumiem bezdarbniekiem, darba meklētājiem un darba devējiem, par apmācību un nodarbinātības iespējām, par aģentūras atbalstu darba meklējumos. NVA stenda apmeklētāji varēs saņemt arī karjeras konsultācijas un informāciju, kā meklēt darbu plašākajā CV un brīvo darba vietu datu bāzē Latvijā – NVA CV/Vakanču portālā. Vakanču gadatirgū Ventspilī piedalīsies un uz interesentu jautājumiem atbildēs Valsts sociālā apdrošināšanas aģentūras (VSAA) speciālisti, savukārt Rīgas Tehniskās Universitātes Ventspils filiāles pārstāvji  informēs par  studiju   programmām.

Vakanču gadatirgi visos Latvijas reģionos tiek organizēti jau ceturto gadu, lai darba meklētājiem palīdzētu atrast darbu, bet darba devējiem – vajadzīgos darbiniekus. 2017.gadā Vakanču gadatirgi, izstādes un akcijas "Atrodi savu darba devēju" jau notika Bauskā, Balvos, Cēsīs, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Preiļos un Talsos, savukārt Valgā norisinājās "Livonijas darba gadatirgus 2017", kas kopā pulcēja darba meklētājus un darba devējus no Ziemeļlatvijas un Dienvidigaunijas. Šogad NVA rīkos vēl trīs vakanču gadatirgus: 25.maijā darba meklētāju un darba devēju satikšanās vieta būs Rīgā, laukumā pie Kongresu nama (K.Valdemāra ielā 5, Rīgā), bet divi Vakanču gadatirgi notiks rudenī: 12.septembrī NVA organizēs Vakanču gadatirgu Jelgavā, bet 27.oktobrī – Rēzeknē. Visi Vakanču gadatirgi darbosies no plkst. 10.00 līdz 13.00.

NVA Vakanču gadatirgi gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas!