Jauniešiem iespēja pieteikties projektam “Hero’s journey”, kas notiks no 29.jūlijam.-5.augustam Čehijā

Līdz 3.jūnijam, Tev jaunieti, vecumā no 15-27 gadiem, ir iespēja pieteikties Erasmus + projektam par teātri, deju un mākslu, jauniešu apmaiņas projektā "Hero’s journey".

Čehijas organizāciju "Středisko volného času Déčko" sadarbībā arī Ventspils Jauniešu domi ir izveidojuši projektu, lai neformālā gaisotnē jauniešiem sniegtu zināšanas par neformālo izglītību un tā metodēm, par komunikāciju prasmju un radošuma attīstīšanu . Jauniešiem būs iespēja apgūt darbu komandā un iepazīt citus Eiropas valstu jauniešus .

Jauniešu apmaiņa norisināsies Čehijā, pilsētā Deštné v Orlických horách no 29.jūlijam – 5.augustam. Norises vieta: http://www.penzionanicka.cz/

Lai pieteiku savu dalību, Tev jaaizpilda anketa šeit: http://ej.uz/heros_journey

Dalībnieka profils:
Jaunietis, kurš ir radošs un ieinteresēts teātra mākslā, dejošanā un citos mākslas veidot. Ir vecumā no 15-27 gadiem, ir labas zināšanas angļu valodā, jo projekta sarunvaloda būs angļu, nav piedalījies līdzīgos projektos.

Par projektu :
Kopīgi apmaiņas laikā tiks radīta īsfilma, kurā tiks iekļautas dejas scēnas un teatrāli uzvedumi. Īsfilmas scenārijs būs balstīts uz metodi, ko bieži izmanto neformālajā izglītībā, proti, varoņa ceļojumu (hero’s journey).  Dalībnieki piedalīsies radošās darbnīcās gan teātra mākslā, gan komunikācijā, tādējādi labāk izprotot šo metodi – hero’s journey

Organizatori sadarībā ar Erasmus+ projektu sedz transporta, izmitināšanas un ēdināšanas izmaksas, jaunietim jābūt gatavam visas dienas aktīvi piedalīties visās aktivitātēs.

! Nepilngadīgajiem dalībniekiem būs nepieciešama notāra parakstītas apliecinājums un vecāku atļauja par došanos ārpus Latvijas !

Sīkāka informācija (angļu valodā) šeit: https://jauniesi.ventspils.lv/wp-content/uploads/2017/05/tmp_5270-INFO-pack817863414.docx