Starptautiska bezpeļņas organizācija JCI „Junior Chamber International” ienāk Ventspilī! 10. maijā aicina uz izglītojošu pasākumu „Iepazīsti JCI”

Starptautiska bezpeļņas organizācija JCI „Junior Chamber International” ienāk Ventspilī

Starptautiska bezpeļņas organizācija JCI „Junior Chamber International” aicina Ventspils jauniešus un aktīvus cilvēkus līdz 40 gadiem apmeklēt izglītojošu pasākumu „Iepazīsti JCI”, kura laikā būs iespēja uzzināt vairāk par iespējām, ko sniedz JCI saviem biedriem, JCI rīkotiem projektiem Latvijā un ārzemēs, šī gada organizācijas plāniem Ventspilī un tuvākājās pilsētās.

Šogad organizācija plāno atvērt nodaļu Ventspilī un tāpēc aicina visus interesentus apmeklēt pasākumu un uzzināt kā var kļūt par organizācijas biedru.

Norises vieta un laiks – Ventspils Augstskola, Inženieru iela 101, Ventspils, B7 telpa, plkst. 15:00 – 18:00, 10. maijā.

Interesenti aicināti reģistrēties, piesakot savu dalību uz e-pastu: [email protected]

JCI Latvia ir platforma jauno līderu un uzņēmēju attīstībai caur sociālo projektu realizāciju, kas Latvijā veiksmīgi darbojas jau 24 gadus. JCI ir vieta, kur kopā vienojas sabiedrības aktīvie cilvēki, lai kopīgiem spēkiem veidotu mūsdienu Latviju par labāku un sociāli atbildīgu vidi. Mūsu biedru vidū ir dažādu nozaru profesionāļi un uzņēmēji, kas papildus ieguldījumam sevis un sabiedrības attīstībā, dod lielisku iespēju dibināt noderīgus kontaktus.

JCI juridiskais statuss ir biedrība un sabiedriskā labuma organizācija ar darbības jomu – pilsoniskās sabiedrības attīstīšana. JCI Latvia ir arī daļa pasaules mēroga organizācijas, kuras misija ir nodrošināt attīstības iespējas, kas iedvesmo jaunus cilvēkus radīt pozitīvas pārmaiņas un vīzija – būt par vadošo globālo jaunu, aktīvu iedzīvotāju tīklu. 

JCI „Junior Chamber International” (www.jci.lv; www.jci.cc) ir starptautiska bezpeļņas organizācija ar 100 gadu vēsturi, kas apvieno vairāk nekā 200 000  jaunus, aktīvus cilvēkus vecumā no 18 līdz 40 gadiem vairāk nekā 124 pasaules valstīs. JCI Latvia kā nacionālā organizācija darbojas kopš 1993. gada. Pašreiz JCI Latvia ir septiņas nodaļas, no kurām trīs atrodas Rīgā un pa vienai Jūrmalā, Cēsīs, Liepājā un Latgalē. Kopumā JCI biedri visā pasaulē ir veiksmīgi realizējuši vismaz 10 000 veiksmīgus projektus, kas pozitīvi ietekmējuši sabiedrību.

Informāciju sagatavoja:
Jekaterina Šime
2017.gada JCI Latvia Atbildīgā viceprezidente 

E-pasts: [email protected] 
Mob.t.: +371 288 97 699
Facebook: JCI Latvia
www.jci.lv