Iespēja apgūt projektēšanas un 3D modelēšanas programmas Ventspils Digitālajā centrā

Ventspils Digitālais centrs plāno organizēt datorizētās projektēšanas un 3D modelēšanas programmu apmācības un tādēļ aicina interesentus līdz 15. maijam aizpildīt aptauju, lai noskaidrotu, kuras programmas būtu vispieprasītākās. Aptauja pieejama šeit: www.ej.uz/autocadaptauju2017.

Balstoties uz aptaujas rezultātiem, jūlijā tiks komplektētas mācību grupas un izsludināta reģistrēšanās uz konkrētām nodarbībām.

Apmācības tiks organizētas sadarbībā ar Autodesk zelta partneri InfoEra Latvia un tās vadīs sertificēts instruktors no InfoEra Latvia, Autodesk un SketchUp autorizētā mācību centra, kurš ikdienā praktizē šajās programmās dažādu projektu izstrādē.

Kā populārākās datorizētās projektēšanas un 3D modelēšanas programmas var minēt AutoCAD, SketchUp un Inventor:

  • AutoCAD ir populārākā automatizētās projektēšanas un projektu dokumentācijas sagatavošanas sistēma. Ar AutoCAD palīdzību tiek radīti dažādas sarežģītības divdimensiju un trīsdimensiju projekti arhitektūras un būvniecības, mašīnbūves, ģenerālās plānošanas, ģeodēzijas u.c. jomās.
  • SketchUp ir ātri apgūstama un intuitīvi lietojama programmatūra, ko izmanto 3D skiču zīmēšanai.
  • Inventor ir 3D modelēšanas programmatūra digitālu 3D prototipu radīšanai, kurus izmanto simulācijām, vizualizācijām un rasējumu ģenerēšanai un tā ir bieži lietotās programmas SolidWorks analogs.

AutoCAD un Autodesk Inventor kursu noslēgumā dalībniekiem tiks izsniegti pasaulē atpazīstami Autodesk sertifikāti, savukārt SketchUp kursa dalībnieki saņems SketchUp autorizēta mācību centra sertifikātus.

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām rakstīt e-pastu [email protected] un zvanīt pa tālruni 63607607.