Ir sākusies pieteikšanās unikālajam projektam „PLUSS”! Piesakies projektam un „izkāp no sava rāmja”!

1453317_579116958824985_1532779325_n

Projekta „PLUSS” jauniešu komanda aicina Tevi – atraktīvu, radoši domājošu un komunikablu jaunieti, palūkoties uz pasauli plašāk un piedalīties lieliskā piedzīvojumā – kļūt par projekta dalībnieku! Projekta mērķis ir sniegt iespēju Cēsu Audzināšanas iestādes nepilngadīgajiem (CAIeN) ieslodzītajiem un jauniešiem no Latvijas Sarkanā Krusta jaunatnes (LSKJ), un jauniešiem no dažādām kristiešu draudzēm un Cēsu jauniešiem mācīties toleranci un socializēties savā starpā, radoši, aktīvi darbojoties un diskutējot par dažādu subkultūru raksturīgo dzīvesveidu un vērtībām. Pieteikšanās: līdz 27. decembrim!

„PLUSS” ir 18 mēnešu projekts, kas paredzēts, lai veicinātu iecietību un lauztu stereotipus, kas saistīti ar dažādām jauniešu grupām. Grupas, kuras kopā darbosies projekta aktivitātēs:
•    CAIeN ieslodzītie
•    LSKJ brīvprātīgie
•    jaunieši no dažādām kristiešu draudzēm

Iesaistoties projektā, Tev būs iespēja strādāt komandā, diskutēt par dažādām tēmām, kā arī piedalīties interesantās aktivitātēs, kas palīdzēs Tev pašam gūt savu viedokli par dažādām tēmām saistībā ar labdarību, kristietību, nepilngadīgo cietumu u.c. jauniešiem aktuāliem jautājumiem. Tikai kopā strādājot mēs varēsim saprast cits citu un lauzt daudzos stereotipus, kas iesakņojušies sabiedrībā un rada nevajadzīgus ierobežojumus, neiecietību un diskrimināciju. Tam tā nav jābūt! Piesakies projektam un „izkāp no sava rāmja”!

Pieteikšanās līdz 27.12.2013., rakstot uz [email protected]. Pieteikties var ikviens Latvijas jaunietis vecumā no 14 līdz 30 gadiem. Dalībnieki tiks aicināti aizpildīt anketas un tiks veikta atlase pēc motivācijas iesaistīties projektā.

Ko Tu iegūsi piedaloties projektā? Jaunus draugus, neaizmirstamu pieredzi un, pats galvenais, Tu būsi tieši tas, kurš ar savu dalību projektā būs soli pa solim nācis pretī iespējai padarīt labāku vietu, kur dzīvojam. Lielākā daļa interesanto aktivitāšu notiks Cēsu Audzināšanas iestādē nepilngadīgajiem. Tev būs iespēja apskatīt šo iestādi un lauzt tiešām daudz stereotipu!

Projekts PLUSS ideja ir projekta “Soli pa solim” idejas turpinājums. Kā jauniešiem gāja pirmajā projektā, satiekot vienaudžus ar citādākām dzīves vērtībām, pieredzi un interesēm? To var uzzināt noskatoties video atskatu: http://www.youtube.com/watch?v=c4Ej0Qw1bC8

Ko Tu domā par Cēsu audzināšanas iestādi nepilngadīgajiem?http://vimeo.com/81634555#at=0
Ja Tev rodas jautājumi,
nekautrējies, zvani 26758981 (Sigita) vai raksti uz e-pastu [email protected]

Meklē vairāk info:
http://www.draugiem.lv/projekts.solipasolim
https://www.facebook.com/pages/LSKJ-projekts-Soli-pa-Solim-Pluss/2891235…
www.lskj.lv
https://twitter.com/ProjektsPluss