Piektdien, 28.aprīlī, plkst.12:00 visi interesenti tiek aicināti uz Atvērto durvju dienu Valsts robežsardzes koledžā

Piektdien, 28.aprīlī, plkst.12:00 visi interesenti tiek aicināti uz Atvērto durvju dienu Valsts robežsardzes koledžā, kas norisināsies Zavoloko ielā 8, Rēzeknē (dalībnieku reģistrācija no plkst.11:00 līdz plkst.12:00).

Tiks piedāvāta informācija par mācību iespējām Valsts robežsardzes koledžā, kā arī novadīta ekskursija, dodot iespēju iepazīt mācību vidi, apmeklēt mācību auditorijas, bibliotēku, šautuvi un Valsts robežsardzes muzeju. Interesenti varēs apskatīt Valsts robežsardzes koledžas tehniku, robežsardzes tehniskos un speciālos līdzekļus, mācību ieročus un ekipējumu, vērot Valsts robežsardzes koledžas kinologu un dienesta suņu, kā arī Valsts robežsardzes koledžas Trauksmes grupas paraugdemonstrējumus un Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes helikoptera demonstrācijas lidojumu.

Tiks piedāvātas Valsts robežsardzes koledžas prezentācijas, stāstot par mācībām Valsts robežsardzes koledžā un karjeras iespējām. Tāpat varēs saņemt atbildes uz jautājumiem par uzņemšanas noteikumiem un kārtību.

Atbildīgais par pasākuma organizēšanu un norisi – Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās izglītības dienesta priekšnieks Vladimirs Supe, tālr.29155870, e-pasts: [email protected].