Andris Keišs jaunajā Staņislava Tokalova filmā “Tas, ko viņi neredz” 1.aprīlī KinoRio! Tikšanās ar režisoru un aktieriem!

Andris Keišs jaunajā Staņislava Tokalova filmā “Tas, ko viņi neredz” – kinoteātros no 24.marta

Ilgi gaidītā Staņislava Tokalova spēlfilma “Tas, ko viņi neredz” ar Andri Keišu, Katerīnu Špicu, un Jevgēniju Tkačuku, Elīnu Dzelmi, Arni Līcīti, Ievu Puķi, galvenajās lomās Rīgas un Latvijas kinoteātros būs skatāma no 24. marta.

Savukārt pirmizrāde Ventspilī notiks 1. aprīlī plkst. 16.00 kinoteātrī “ Kino Rio”.

Šodien filmas veidotāji skatītājiem piedāvā noskatīties filmas jauno treileri: https://www.youtube.com/watch?v=rs4HD5IaFRA.

Pirmizrādes īpašie seansi ar aktieru un radošās grupas piedalīšanos notiks arī citos kinoteātros Latvijā.

Ventspilī 1.aprīlī uz pirmizrādes īpašo kino seansu ieradīsies viens no galvenajiem filmas aktieriem Andris Keišs, filmas režisors Staņislavs Tokalovs, producents Guntis Trekteris, un citi radošās grupas dalībnieki.

Lai “Tas, ko viņi neredz” nonāktu pie skatītājiem, līdzās Nacionālā Kino centra un Kultūrkapitāla fonda līdzekļiem tās finansēšanā ir piedalījušies gan privātie investori, gan indivuduālie atbalstītāji kolektīvajā ieguldījumu platformās Projektu banka un Planēta.

Filmas “Tas, ko viņi neredz” žanrs – psiholoģiskā drāma ar zinātniskās fantastikas elementiem. Sižeta pamatā ir medmāsas attiecības ar savu pacientu Nikolā, kurš, eksperimentējot ar mākslīgā intelekta radīšanu, ir nonācis dziļā komā. Nikolā gaida ilgs un grūts atveseļošanās periods, ko sarežģī mākslīgais intelekts “Anna”, kuras mērķis ir panākt, lai Nikolā piederētu tikai viņai. 

Filmā lomas atveido aktieri no Latvijas un Krievijas: Andris Keišs, Katerīna Špica, Jevgēnijs Tkačuks, Arnis Līcītis, Elīna Maligina (Dzelme), Ieva Puķe, Jurijs Djakonovs un citi. Filmu producē studija Ego Media.

Staņislava Tokalava filma “Mazliet ilgāk” 2014. gadā saņēma Lielā Kristapa balvu kā labākā īsfilma; 2016. gadā Staņislavs uzņēma dokumentālo filmu par šahistu M. Tālu “Mihails Tāls. Laiks, kura nav”. 

Filmu “Tas, ko viņi neredz” atbalsta Live Riga, Rietumu Bankas Labdarības fonds,  Vitali Kristali, Vita Credit, Bellevue Hotel, modes un izklaides centrs Rīga Plaza, Lukss Grupa, Antalis, United Press, Skandi Motors, informatīvie atbalstītāji: delfi.lv, radio SWH+, radio Alise Plus, Alise Plus TV, Radio NABA, izdevniecības Rīgas Viļņi žurnāls Otkrito, inbox.lv, žurnāli “Lilit” un “Officiel”.

Filmas mājas lapa: http://www.taskovinineredz.lv/
Facebook lapa: http://www.facebook.com/taskovinineredz