Apmeklē sociālās uzņēmējdarbības pasākumu jauniešiem Rīga Youth#challenge. Piesakies līdz 19.aprīlim

Tu esi jauns un vēlies mainīt pasauli? 
Pievienojies Rīga Youth#challenge!
Rīga Youth#challenge ir izveidots 18-30 gadus veciem jauniešiem, kuri vēlas izmaiņas sabiedrībā un uzsākt savu sociālo uzņēmējdarbību.

Pasākuma formāts:Divu dienu laikā dalībniekiem ir iespēja komandā izstrādāt uzņēmējdarbības ideju, apvienojot 3 dažādas mirkļbirkas (hashtags), noklausīties mini-meistarklases par uzņēmējdarbības tēmām, strādāt komandās mentora uzraudzībā, sagatavot īsrunas (pitch), prezentēt tās žūrijai un iegūt apbalvojumus.

Apbalvojumi: Katra komanda tiks apbalvota ar piemiņas balvām kopīga komandas gara un turpmākas sadarbības veicināšanai no Sociālās inovācijas centra, Ghetto un Otrās elpas. Galvenā balva – iespēja apgūt izglītojošos kursus Banku augstskolā bez maksas. 

Mūsu mentori:
Vita Brakovska – eksperte radošās domāšanas un inovatīvas darbības jautājumos, biedrības ZINIS dibinātāja un valdes priekšsēdētāja, pasniedzēja Latvijas augstskolās (RTU, EKA). Maģistra grāds inovācijās un uzņēmējdarbībā.
Brigita Baltača – Banku augstskolas docente.
Eduards Aksjoņenko – pieredze starptautiskā biznesa vadībā, personīgajā uzņēmējdarbībā. Maģistra grāds starptautiskajās finansēs un biznesa vadībā. 

Mūsu iedvēsmotāji:
Liene Šomase – dalīsies ar savu pieredzi sociālajā uzņēmējdarbībā.
Raimonds Elbakjans – stāstīs par to, ka sociālajai uzņēmējdarbībai jānāk no sirds.
Anna Rozīte – dalīsies ar savām prasmēm kā uzrunāt sabiedrību.
Ja Tu esi aizrautīgs radošu biznesa ideju piekritējs, vēlies vairāk uzzināt par uzņēmējdarbību, biznesa modeļiem un gūt iedvesmu un interesantus kontaktus savas idejas turpmākai attīstībai – Tad piesakies atlasei!

Pasākuma norises datums un vieta: 25.-26.aprīlī, Banku augstskolā, Kr. Valdemāra ielā 161.
RīgaYouth#challenge atlase notiks līdz 19.aprīlim. Tu saņemsi zvanu vai e-pastu.
RīgaYouth#challenge pieteikuma forma pieejama šeit