Plaukstas lieluma pavasaris Jaunrades namā 14. un 16.martā

Skolēnu brīvdienās Jaunrades nams piedāvā aktivitātes ne tikai pulciņu audzēkņiem, bet arī tiem, kuri ikdienā neapmeklē Jaunrades nama nodarbības – 14. un 16. martā no plkst. 11:00 – 14:00 radoša darbošanās “Plaukstas lieluma pavasaris”

14.martā, otrdien jau no plkst.11:00 ikviens interesents varēs diedzēt sēklas, uzzināt, kā stādīt un kopt stādījumus, to darot arī praktiski. Būs mākslas un rokdarbu darbnīcas, kurās taps papīra ziedi, matu rotas, ziedu piespraudes, ziedu gleznas u.c. pavsarīgas ziedu darbošanās. Klātesošos priecēs muzikāli un deju priekšnesumi par pavasari un ziediem no Jaunrades nama pulciņu audzēkņiem. Salonā būs ziedu meistarklase kopā ar SIA “Amoreta”  floristi. Ikvienam būs iespēja savu līdzpaņemto puķi podiņā mainīt pret citu, vēl nebijušu puķi podiņā.

Savukārt 16. martā vairāk aktivitāšu tieši zēniem: koka inerces automodeļu mači (aicinām ņemt līdzi savu mājturības stundās pagatavoto auto modeli), LEGO robotikas un tehniskās modelēšanas  darbnīca, radioelektronika, galda hokeja turnīrs un iespēja veikt sava velosipēda pirmo tehnisko apkopi. Pārējiem interesentiem iespēja piedalīties fitness nodarbībās un darboties mīksto rotaļlietu gatavošanā.

Gan 14., gan 16. martā plkst. 10:30 no Ventspils 3. vidusskolas un 10:35 no Pārventas pamatskolas  uz Jaunrades namu kursēs autobuss, lai Pārventā dzīvojošie bērni ērti un droši varētu nokļūt Jaunrades namā. Plkst. 14:15 autobuss aizvedīs atpakaļ uz Pārventu.

Visas nodarbības ir bez maksas