ZZ Čempionāts kopā ar pašmāju mūziķiem dodas uz Ventspils apkārtnē esošajām skolām

Jau rīt, 24.februārī, ZZ Čempionāta komanda kopā ar spēļu vēstnešiem un pašmāju populārajiem mūziķiem – Arvi Reiku un Miku Dukuru Latvijas tūres ietvaros dodas uz Ventspili. Kopumā trīs nedēļu laikā plānots apciemot vairāk nekā 10 pilsētas, viesojoties vairāk nekā 25 skolās. Nākošais pieturas punkts ZZ Čempionāta Latvijas tūrē ir Ventspils apkārtnē esošās skolas.

ZZ Čempionāta komanda apciemos Ugāles vidusskolu, kur Arvja Reika koncerts un pārējās paredzētās aktivitātes norisināsies no plkst.9.00 līdz plkst.9.45, tad dosies uz Ventspils Valsts 1.ģimnāziju plkst. 10.40-11.25 un šīs tūres dienas ietvaros apmeklēs arī Ventspils 2.pamatskolu, kurā viesosies no plkst.13.00-13.45.

Mediju pārstāvji ir aicināti piedalīties pasākumos skolās, kuru laikā būs iespēja uzzināt plašāku informāciju un uzdot papildu jautājumus ZZ Čempionāta vēstnešiem un organizatoriem.

Lai pieteiktos, lūgums rakstīt uz e-pastu [email protected].

ZZ Čempionāts, kas ik gadu klātienes un tiešsaistes aktivitātēs iesaista ap 25 000 skolēnu un kopumā 400 000 Latvijas iedzīvotāju, 2017. gadā solās būt vēl iespaidīgākas, iezīmējot vairākas patīkamas pārmaiņas.  Pieteikties dalībai  11. sezonā ir aicināti visi Latvijas 1. – 12. klašu skolēni līdz šī gada 13. martam, iesniedzot savas komandas radošo mājasdarbu. Pusfināli, kas  norisināsies Daugavpilī 20.-21.aprīlī, Valmierā 27.-28.aprīlī un Liepājā 10.-11. maijā, tagad būs atklāti visiem jauniešiem un ģimenēm ar bērniem, tiem, kas vēlās gan paši iesaistīties aktivitātēs, gan atbalstīt savus skolas biedrus vai draugus. Papildus fiziskajiem pusfināliem norisināsies arī digitālais pusfināls, kas ļauj daudz lielākam komandu skaitam pacīnīties par ceļazīmi un ZZ Festivālu.  Kopējais spēļu un sacensību balvu fonds 2017.gadā veido 50 000 EUR un ietver līdz šim nebijušas balvu kategorijas.

Latvijā vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu, sacensību radošos uzdevumos un netradicionālos sporta veidos ZZ Čempionāta galvenais mērķis ir veicināt savstarpēju cieņu, iecietību un draudzību Latvijas skolēnu vidū, kā arī popularizēt aktīvu, radošu un gudru dzīvesveidu jauniešu vidū. Plašāka informācija par pieteikšanos pieejama  ZZ Čempionāta mājaslapā: http://www.zzcempionats.lv