Kļūsti par brīvprātīgo Latvijas paviljonā izstādē Astana EXPO 2017. Piesakies līdz 15.februārim

“Nākotnes enerģija” – tā ir izstādes Astana EXPO 2017 pamattēma. Tā ir arī enerģija, kas piemīt dabai un tiem, kas ir gatavi iet pirmie un atklāt, uzzināt, pilnveidot sevi un izmainīt pasauli sev apkārt.

Ja vēlies iegūt pieredzi, godam pārstāvēt Latviju starptautiska mēroga izstādē starp vairāk kā 113 valstīm un pavadīt 2017. gada vasaru absolūti neordināri, tad piesakies! Brīvprātīgā darbs Latvijas paviljonā izstādē Astana EXPO 2017 nozīmē ne tikai Latvijas reprezentācijas nodrošināšanu, bet arī jaunas pasaules atklāšanu sev un tiem, kas vēlas uzzināt un iepazīt Latviju, tās kultūru, zemi un cilvēkus.

Ko mēs piedāvājam?
Brīvprātīgajiem būs jānodrošina paviljona informatīvās funkcijas – jāpalīdz apmeklētājiem iepazīties ar interaktīvajiem objektiem, jāatbild uz jautājumiem par Latviju un tās paviljonu, kā arī kopumā jārada laba paviljona atmosfēra.
Brīvprātīgajiem tiks segti ceļa izdevumi no Rīgas uz Astanu un atpakaļ, dzīvokļa īres izdevumi un izmaksāta dienas nauda 29 EUR/ dienā.
Latvijas paviljona darbības laiks Astana EXPO 2017: no 2017.gada 10.jūnija līdz 10.septembrim.
Paviljona darba laiks: katru dienu no 10:00 līdz 22:00. Brīvprātīgo darbs tiks organizēts maiņās tā, lai katrs no brīvprātīgajiem ir gan labi atpūties, gan labi pastrādājis.

Ko mēs sagaidām no brīvprātīgajiem?

  • Teicamas latviešu, krievu un angļu sarunvalodas zināšanas;
  • Precizitāti un pienākuma apziņu;
  • Augstu atbildības sajūtu, jo Tu būsi daļa no Latvijas vizītkartes pasaulē;
  • Labas organizatora prasmes un stresa noturību;
  • Teicamas komunikācijas un sadarbības prasmes ar dažādu valstu, kultūru cilvēkiem;
  • Iniciatīvu un pārliecību, ka spēj godam pārstāvēt Latvijas valsti.

Interesentus aicinām pieteikties līdz 2017.gada 15.februārim sūtot motivācijas vēstuli un CV Latvijas Astana EXPO 2017 projekta vadītājam Arturam Dombrovskim (e-pasts: [email protected]).

Ar 2.kārtas pretendentiem sazināsimies, plānotais interviju laiks ir no 2017.gada 1. – 10.martam, Rīgā. Pēc intervijām tiks atlasīti tie kandidāti, kas vislabāk atbilst plānotajam darbam un tiks uzaicināti piedalīties Latvijas paviljona darbības nodrošināšanā. Ar katru brīvprātīgo tiks noslēgts līgums par sadarbību un sniegta visa nepieciešamā informācija, lai varētu veiksmīgi realizētu Latvijas dalību Astana EXPO 2017