Kino “RIO” repertuārs no 16. līdz 19. janvārim!

“VIKINGS”
Викинг (treileris)

Žanrs: Drāma, asa sižeta filma, vēsturiska
Lomās: Danila Kozlovsky, Svetlana Khodchenkova, Vladimir Epifantsev, Andrey Smolyakov
Valoda: krievu, subtitri: latviešu
Vecuma ierobežojums: 16+

Agrie viduslaiki. Smagu zobenu un tumšu asins likumu laiki. Pēc Kijevas Krievzemes apvienotāja Svjatoslava nāves vara valstī pieder trīs viņa dēliem – brāļiem Jaropolkam, Oļegam un jaunākajam brālim bastardam Vladimiram. Kņazu Jaropolku apsūdz piepešajā viņa brāļa Oļega nāvē, un pēc likuma izlietās asinis jāatriebj jaunākajam brālim. Vladimirs atsakās no atriebības un atkāpjas uz ziemeļiem, uz Ledusjūru, kur izdzīvo tikai vikingi. Ne uz ilgu laiku…

Seansi:


•16.01. pirmdiena: 18:00
•17.01. otrdiena: –
•18.01. trešdiena: 18:00
•19.01. ceturtdiena: 21:00

 

“TRĪS SPĒKAVĪRI UN JŪRAS VALDINIEKS” (treileris)

 

Žanrs: Komēdija, animācija 
Valoda: krievu valodā ar latviešu subtitriem
Vecuma ierobežojums: Bez vecuma ierobežojuma

Krievijā superpopulārās franšīzes “Trīs spēkavīri un Jūras valdinieks” septītā animācijas filma par skatītājiem labi pazīstamu varoņu – trīs spēkavīru Aļošas Popoviča, Dobriņas Ņikitiča un Iļjas Muromieša, viņu sieviņu, Pūķa Baisuļa, Kijevas kņaza un viņa zirga Jūlija jaunajiem piedzīvojumiem jaunajā gadā startē Latvijas kinoteātros. 
Šoreiz spēkavīru prombūtnē Kijeva nonākusi zem ūdens, viņu sievas kļuvušas par nārām. Izrādās, tas ir jūras valdinieka nedarbs. Viņš nolēmis apņemt sievu un tādēļ applūdinājis pilsētu. Tieši tajā laikā Kijevas kņazs un zirgs Jūlijs dodas meklēt jūras valdinieka dārgumus, lai papildinātu kroņa kasi un salāpītu budžetu. Kņazam nav ne jausmas, ka viņus gaida daudz briesmu. Tagad tikai spēkavīri var visu vērst par labu, bet viņiem jāiztur lieli pārbaudījumi.
Dažādās valstīs neticami populārā animācijas filma ar krievu pasaku tēliem ziemas brīvdienās atgriežas pie visiem, kam patīk no sirds uzjautrināties. Filma “Trīs spēkavīri un Jūras valdinieks” ieturēta vecajā labajā animācijas stilā, tā ieinteresēs ne vien bērnus, bet arī pieaugušos – visus, visus, kuri vēlas uzlabot omu, kuri vēlas atkal justies kā bērni. Jauki iespaidi un labs noskaņojums garantēts!

Seansi:


•16.01. pirmdiena: 16:00
•17.01. otrdiena: –
•18.01. trešdiena: –
•19.01. ceturtdiena: 16:30

 

"LĪDZ PĒDĒJAM”
Bleed for This 
 (treileris)

Žanrs: Drāma, biogrāfija, sports
Lomās: Miles Teller, Aaron Eckhart, Ted Levine, Katey Sagal, Ciarán Hinds
Valoda: angļu subtitri: latviešu un krievu
Vecuma ierobežojums: 12+

Filmu "Amerikāņu skaistums" un "Optimista stāsts" veidotāji piedāvā uz patiesiem notikumiem balstītu stāstu par leģendāro bokseri Viniju Pacienca, kurš 1991. gadā cieta smagā autokatastrofā, gūstot smagu mugurkaula traumu. Kamēr ārsti nesolīja neko labu un ieteica Vinijam aizmirst par sportista karjeru, viņš pilnīgā slepenībā sāka apmeklēt sporta zāli un jau pēc trim mēnešiem atgriezās ringā.
Seansi:


•16.01. pirmdiena: 17:30
•17.01. otrdiena: –
•18.01. trešdiena: –
•19.01. ceturtdiena: 20:30


“ NEKAD NESAUC VIŅU VĀRDĀ”
The Bye Bye Man
 (treileris)

Žanrs: Trilleris, šausmu filma
Lomās: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Doug Jones, Cressida Bonas
Valoda: angļu subtitri: latviešu un krievu
Vecuma ierobežojums: 12+

Katru dienu cilvēki pastrādā prātam neaptveramus noziegumus. Kas motivē šos cilvēkus? Kāpēc noziegumi atkārtojas? Vai tiešām tos pastrādā cilvēki pēc savas brīvas gribas vai tomēr, kaut kas krietni ļaunāks slēpjas aiz tiem? Brīdī, kad trīs studenti studija gada sākumā ievācas jaunā mājā, viņi uziet noslēpumainu grāmatu, kura vēstī par ļaunu būtni, kura liek tās upuriem pastādāt neiedomājamus noziegumus. Savos sliktākajos murgos viņi nevarēja iedomāties, ka tā ir patiesība.

Seansi:


•16.01. pirmdiena: 21:00
•17.01. otrdiena: 17:30
•18.01. trešdiena: –
•19.01. ceturtdiena: 18:30


“KĀPĒC VIŅŠ?”
Why Him?
 (treileris)

Žanrs: Komēdija
Lomās: James Franco, Bryan Cranston, Megan Mullally, Zoey Deutch, Cedric the Entertainer, Griffin Gluck, Keegan-Michael Key
Valoda: Angļu, subtitri: latviešu, krievu
Vecuma ierobežojums: Līdz 16 g.v. – neiesakām
Redzot meitu augam, šķiet neviens puisis nebūs viņas cienīgs, bet agrāk vai vēlāk pienāk brīdis satikt viņas mūža mīlestību. Tas brīdis ir pienācis arī Flemingu ģimenes galvai Nedam, kurš dodas iepazīties ar meitas Stefānijas izredzēto Lērdu – ekscentrisku bagātnieku, kurš neskopojas ar piparotiem vārdiem sarunu laikā. Kāpēc no visiem iespējamajiem puišiem, meita ir izvēlējusies tieši šo? Kamēr Neds ir pilnīgi pret meitas izvēli, Lērds ir apņēmies pierādīt, ka ir īstais.

Seansi:


•17.01. otrdiena: 21:00
•18.01. trešdiena: 20:30

 

“MANČESTRA PIE JŪRAS”
Manchester by the Sea
 (treileris)

Žanrs: Drāma
Lomās: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Lucas Hedge
Valoda: Angļu subtitri: latviešu un krievu
Vecuma ierobežojums: 16+

Pēc sava brāļa pēkšņās nāves Lī Čandlers ("Oscar" balvas nominants Keisijs Afleks) kļūst par brāļadēla aizgādni un ir spiests atgriezties dzimtajā miestā, kur viņu jau gaida bijusī sieva (Mišela Viljamsa) un tik rūpīgi slēptā un aizmirstā pagātne…
Seansi:


•17.01. otrdiena: 20:30
•18.01. trešdiena: 17:30
•19.01. ceturtdiena: –

 

"DZĪVE NAKTS AIZSEGĀ”
Live By Night
 (treileris)

Žanrs: Trilleris, detektīvfilma
Lomās: Ben Affleck, Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Chris Cooper, Zoe Saldana
Valoda: Angļu subtitri: latviešu un krievu
Vecuma ierobežojums: 16+

Bostona, 1926. gads. Sausais likums ir panācis pretējo – korupcija turpina zelt, pagrīdes uzdzīve sit augstu vilni, un ir sācies gangsteru zelta laikments. Bostonas policijas priekšnieka dēls Džo Kohlins jau sen ir novērsies no godīga pilsoņa dzīves. Viņš ir beidzis niekoties ar sīkām zādzībām un nu strādā pie pilsētas bīstamākā grupējuma. Viņš izbauda dzīvi ārpus likuma, bet dzīve nakts aizsegā maksā augstu cenu. Viens nepareizs lēmums noved pie mafijas kara, neviens nebūs uzvarētājs…
Seansi:
•17.01. otrdiena: 18:00
•18.01. trešdiena: 21:00
•19.01. ceturtdiena: 17:30

Biļešu cenas: http://kinorio.lv/bilesu-cenas/