Aicina pieteikties dalībai starptautiskā konferencē Lietuvā par jaunatnes darbu

Eiropas jaunatnes darba pētnieku tīklā (http://www.openyouthwork.org) tiek turpināts darbs pie starptautis-ka akadēmiska jaunatnes darbam veltīta žurnāla izdošanas (Academic Journal for Open Youth Work).  

19.-20.  janvārī Lietuvā, Viļņā, notiks starptautiska konference par  darbu ar jaunatni.

Latvijas pārstāvju dalību konferencē koordinē LJP. Tāpēc aicinām ikvienu interesentu, kurš vēlas piedalīties konferencē, aizpildīt pieteikuma anketu šeit un pieteikt savu dalību līdz 5. janvārim. No Rīgas transports tiks nodrošināts, bet no reģioniem atkarībā no pieteikumu daudzuma.  Sīkāka informācija par konfereci un programma ir pieejama pasākuma facebook lapā: https://www.facebook.com/events/288804461489250/

Konference ir daļa no ilgtermiņa sadarbības projekta, kuru finansē Eiropas Savienības neformālās izglītības programma Erasmus+. Projektā piedalās partneri no Lietuvas, Latvijas, Zviedrijas, Islandes, Norvēģijas, Rumānijas, Austrijas un Lielbritānijas, lai, kopā mācītos, iepazītu jaunatnes darba pieredzi dažādās valstīs un izdotu starptautiskam jaunatnes darbam veltītu akadēmisku žurnālu. Žurnālā plā-nots publicēt pētījumus, kritisku analīzi, rakstus un pieredzes stāstus un ikviens interesents ir aicināts līdzdarboties. Vairāk par pamatprincipiem, kritērijiem un sadarbības iespējām var iepazīties Eiropas jaunatnes darba pētnieku tīkla mājas lapā http://www.openyouthwork.org vai sazinoties ar projekta dalībniekiem.

Konferenci vadīs atzīti Lielbritānijas Universitāšu profesori un jaunatnes darba praktiķi no Norvēģijas un Lietuvas.