Ikvienam pilsētas iedzīvotājiem iespēja satikt šobrīd labāko pludmales volejbolistu – Jāni Šmēdiņu 23.decembrī sporta namā “Pārventa”.

Ventspils pludmales volejbola klubs "Bloks'' 23. decembrī plkst. 15.00 sporta namā ''Pārventa'' visiem pilsētas iedzīvotājiem organizē tikšanos ar šobrīd labāko pludmales volejbolistu pasaulē – olimpieti Jāni Šmēdiņu!

Plkst. 10.00 sāksies pludmales volejbola kluba ''Bloks'' jauniešu ziemassvētku turnīrs, kurā divās vecuma grupās noskaidrosim labākos un veiksmīgākos jaunos sportistus. Jaunākā grupa cīnīsies formātā 3 pret 3, bet vecākā, kā ierasts šajā sporta veidā – 2 pret 2.

Plkst. 15:00 paredzēta uzvarētāju apbalvošana, kas tiks uzticēta trenerim Tomam Šmēdiņam un pasākuma viesim Jānim Šmēdiņam.

Pēc apbalvošanas visiem intresentiem Jānis un Toms pastāstīs par sevi, pludmales volejbolu, kā arī atbildēs uz klātesošo jautājumiem. Noslēgumā gaidāma fotogrāfēšanās un iespēja tikt pie autogrāfa.

Par iespēju organizēt šādu pasākumu pludmales volejbola klubs "Bloks" izsaka pateicību Ventspils pilsētas domes sporta pārvaldei un Olimpiskajam centram ''Ventspils''.