Jauno mūzikas izpildītāju konkurss “Gaisa Trīce” Ikšķilē 5.novembrī

Jaunie mūzikas izpildītāji Ikšķiles gaisu tricinās arī šogad!

Šī gada 5. Novembrī plkst. 17:00 Ikšķiles tautas namā otro gadu pēc kārtas norisināsies jauno mūzikas izpildītāju konkurss "Gaisa Trīce". Arī šogad jaunajiem mūziķiem tiks sniegta iespēja izpildīt sevis un citu radītu mūziku, pierādīt sevi žūrijas un publikas priekšā kā spēcīgu jauno mūzikas izpildītāju.

Gads ir pagājis, un, lai arī pirmā Gaisa Trīce tik tikko kā mitējusi vibrēt, ir pienācis laiks nākamajai. Šogad jaunajiem mūzikas censoņiem no visas Latvijas būs dota iespēja sacensties par  galveno balvu – mūzikas ierakstu profesionālā skaņu studijā, kā arī citām vērtīgām balvām. 

Konkursā ir iespēja piedalīties  ikvienam interesentam – jaunietim vecumā no 14 līdz 27 gadiem, kas aizraujas ar mūzikas instrumentu spēli, dziedāšanu, dziesmu radīšanu. Lai pieteiktu savu dalību konkursam, līdz 27. oktobrim jāaizpilda anketu, kura atrodama šeit: https://goo.gl/forms/6oF3PU5hOByd1dmc2

Jauno mūzikas izpildītāju uzstāšanos vērtēs pieredzējuši Latvijas mūzikas industrijas pārstāvji, kas ir ieinteresēti un motivēti jauno talantu attīstībā. Žūriju pārstāvēs talantīgais un  sabiedrībā plaši pazīstamais diriģents Edgars Vītols, mūzikas jomas pārzinātāja un pārstāve no Ikškiles Linda Ivanova, kā arī īpašais viesis, kas pagaidam tiek atstāts noslēpumā.

Neliels ieskats pagājušā gada Gaisa Trīcē

Aktuālāko informāciju par Gaisa Trīci varat iegūt ielūkojoties Ikšķiles jauniešu lapā http://www.ikjauniesi.lv,  IKJauniešu sociālo tīklu kontos Twitter un Facebook (@IKJauniesi), vai rakstot uz e-pastu [email protected]